Jaki Rower do DH/FR
-
- Kontakt:
Ja mialem Canecorso 2010 i teraz mam Glorke 2008.
Nie wiem jak slepym trzeba byc zeby nazwac CC jednozawiasem ;p
Nawet milo wspominam CC, ale nawet sie nie zastanawiaj tylko bierz Glory.
Nie wiem jak slepym trzeba byc zeby nazwac CC jednozawiasem ;p
Nawet milo wspominam CC, ale nawet sie nie zastanawiaj tylko bierz Glory.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Chyba żebyś troche dołożył i miałbyś "czystą" zjazdówke http://allegro.pl/santa-cruz-v10-07r-na ... 40775.html
Re: Jaki Rower do DH/FR
Mój błąd ;] nie zauważyłem , a czytając inne fora ktoś stwierdził że to jedno zawias, więc już się nie dopatrywałem ;P. Nie mogę przeznaczyć na rower więcej niż 5 tyś. Nie chodzi mi o typową zjazdówkę ( lubię pojeździć cięższy FR ) , ale żeby to w DH dawało rade ;]
Rower nawet fajny jak czytałem no ale glory to glory ;P Czyli waszym zdaniem lepiej szukać dalej ?
Rower nawet fajny jak czytałem no ale glory to glory ;P Czyli waszym zdaniem lepiej szukać dalej ?
Re: Jaki Rower do DH/FR
Kupiłem Glorke FR ;P Rower fajny , dużo nowych części. Jak narazie jestem zadowolony ;]. Wrzucę go na forum jak się ładniej zrobi.
Dzięki za wszystko i pozdrawiam FRcol
Dzięki za wszystko i pozdrawiam FRcol
Jako że nie chce zakładać nowego tematu to się zapytam tutaj
Jeździł ktoś na konie howler? Myślałem nad zestawieniem tego koniaka z jakaś jedno-półka (66 albo jakiś domain bądź totem chociaż tego ostatniego ciężko dorwać ostatnimi czasy)
Ogólnie ramka+amor ma być pod lekki dh/fr w przyszłości może ss :P
A z funduszami na to przeznaczonymi to różnie (do 2k na ramę pewno, najwyżej będę się męczył ze swoim dotychczasowym juniorem t 04 :P)
Jakbyście potrzebowali jakieś inne informacje żeby móc mi doradzić piszcie
zaznaczam że jestem lekki i niski (troche poniżej 170cm)
Jeździł ktoś na konie howler? Myślałem nad zestawieniem tego koniaka z jakaś jedno-półka (66 albo jakiś domain bądź totem chociaż tego ostatniego ciężko dorwać ostatnimi czasy)
Ogólnie ramka+amor ma być pod lekki dh/fr w przyszłości może ss :P
A z funduszami na to przeznaczonymi to różnie (do 2k na ramę pewno, najwyżej będę się męczył ze swoim dotychczasowym juniorem t 04 :P)
Jakbyście potrzebowali jakieś inne informacje żeby móc mi doradzić piszcie
zaznaczam że jestem lekki i niski (troche poniżej 170cm)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/rama-specialized-big- ... 91491.html no to powiedzmy takie coś by dało rade?
Teraz pytanie 66 czy domain do tego (bo nie chce swojej dwupółki tylko zamienić na jednopółke)
Teraz pytanie 66 czy domain do tego (bo nie chce swojej dwupółki tylko zamienić na jednopółke)
-
- Kontakt: