Siema, jako że dh już dawno mi się przejadło postanowiłem złożyć maszynkę do szlajania się po górach. Budżetu nie chcę nadwyrężać full'em więc wybór padł na HT. Tutaj pojawia się problem bo wymagań mam sporo i wiem czego oczekiwać ( mniej więcej

). Oto postulaty które powinna spełniać moja przyszła rama:
-najfajniej gdyby była stalowa
-główka to może być i 1,1/8" jak i 1,5"
-regulowany tylny trójkąt ( długość, ale niekoniecznie )
-hak pod przerzutkę
-ISCG ( niekoniecznie )
-powinna być w rozmiarze L ( mam 190 cm wzrostu )
-dobre geo z widelcami 120-150mm skoku
-duży rozstaw osi bo nie lubię krótkich rowerów ;]
-najchętniej używka ale sensowną nówkę też rozpatruję
-powinna trochę znieść mimo że jeżdżę już trochę i jestem "obyty" to ważę ok 100kg:)
Jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to dopiszę, najbardziej po głowie chodził mi NS society ale prawie nie do dostania już teraz. Surge w rozmiarze L też brałem pod uwagę, jeśli ktoś ma taką ramę to niech mi proszę napisze rozstaw osi

Myślę że budżet mógłby być tak do ok 600zł chyba że coś bardzo mi się spodoba. Myślałem też żeby podpytać o jakiegoś custom'a w Destroyer ale jakoś jak oglądam zdjęcia spawów w tych ramach to mnie do siebie nie przekonują ;/ Jeśli ktoś ma na sell ramkę która spełnia moje wymagania to też proszę o kontakt ale na PW. Tutaj najchętniej zobaczę propozycje z neta lub może jakieś doświadczenia posiadaczy podobnych ram? Dzięki i pozdrower:)