tak. miałem zakladać mph gianta ale sa za krótkie przewody(a pozatym tato chce je do swojego roweru) . Narazie będzie promax taki: http://www.cyclerepairman.co.uk/photos/ ... e/1095.jpg jednak cały czas szukam czegoś lepszego. ha ten seryjny za 1300prawie poszedł do tego rama widze nieciekawie zrobiona(naprawiona). Mam już wszystkie części poza adapterem pod suport dla napinasza(tu czekam na odp boogiel'a) i z malowaniem będzie 1370zl. Oczywiscie zdaje sobie sprawy ze nie bedzie to jakiś super sprzęt ale do lekiego free i dh na początek mi wystarczy(mam nadzieje) . Jakie polecasz hamulce przód tył tak zeby byly dobre ale max do 180zl ? zrobilem zmienną geometrie ramy poprzez 2 rózne mocowanie tylnego amora cos jak te tulejki w innym temacie.
BB7 to najlepsze z mechanicznych zacisków jakie są. Można je spokojnie porównać do niektórych hydraulików.
Chociaż w sumie myślę, że BB5 na 203mm też ogarnie.
Niby używka , ale komplet z klamka, która ogarnia.
Tym bardziej zajechana nie będzie, bo widać, że w jakimś XC'ku siedzi
A no chyba, ze mówimy o 180 na jedno koło. To w tej kasie można kupić kompletne SLX 2011... z tarczami i adapterami. Wg mnie przy takiej kasie to nie warto się bawić w mechaniki. Ale obstawiam, że Wolan mówił o komplecie za 180 zł jako P+T.
Nie będziesz bał się na tym jeździć...? Bo ja bym na tym nie skoczył z krawężnika z obawy że wyląduję jajkami na ramie a w najlepszym przypadku na siodle I nie pisz że większość użytkowników tego forum jest nadziana bo większość ma taki budżet jak i ty... Za te ponad 800zł które wyrzuciłeś w błoto miał byś już dobrą ramę HT albo i nawet jakiegoś fula... A ty kupiłeś jakieś gówno za przeproszeniem w którym wszystko trzeba wymieniać... Nie mówiąc juz o przednim amortyzatorze
Ej ej kolego trochę kultury...! Ja wyraziłem swoją opinię i to co myślę na ten temat, jeśli bym był modem to już byś dostał bana za to jak się wyrażasz.