żółte Marzocchi

ryder
Kontakt:

żółte Marzocchi

Post autor: ryder »

Siemanko. Mam takie pytanie. Czy kiedykolwiek Marzocchi wypuściło amora z dolnymi goleniami w kolorze żółtym ? Możliwe, że jakiś OEM mógł być żółty ? Bo mam okazję kupić juniora 2006 za 650zł waśnie z żółtymi goleniami dolnymi, tylko zastanawiam się czy tak mogło być fabrycznie czy to już czyjaś ingerencja z zewnątrz. Mimo to opłaca się ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro :D
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Były bardzo stare, np Z1 BAM 98' http://i109.photobucket.com/albums/n45/ ... /bike1.jpg
Juniora nie widziałem. Ale malowanie tego to żaden problem.
Joasia
Kontakt:

Post autor: Joasia »

Były trzy roczniki żółtych Juniorów 2004 - 2006 były to oemy ale jednak jedyną różnicą był kolor dolnych goleni wnętrze jest takie jak w każdym. Jak byłam w Anglii widziałam kilka takich Juniorów i wszystkie miały oryginalne malowanie, w Polsce widziałam tylko jedną albo dwie sztuki w tym jedną na Dolnym Śląsku. Nawiązując do drugiego pytania junior z 2006 roku za 650 zł to normalna cena jak za taki rok i myślę że jeśli jest zadbany to na pewno się opłaca. Powiedz sprzedającemu żeby zrobił ci zdjęcia mocowania osi.
ODPOWIEDZ