Kod: Zaznacz cały
amortyzator i mam okazje ale amortyzator ma rozmiar steru 1,5 cala a rama 1.1/8 czy mog[list]oby to jakos podjesc??
Kod: Zaznacz cały
amortyzator i mam okazje ale amortyzator ma rozmiar steru 1,5 cala a rama 1.1/8 czy mog[list]oby to jakos podjesc??
Zabawne jak ja pierdolę...F4rr3ll pisze:napisz do Wolana może ci przespawa , on sie zna na tym
Jeśli to rama pod stery półzintegrowane i główka ma średnicę 44mm to można dorobić customowe miski(stal tylko bo za cienka ścianka będzie) które pozwolą zamontować amora z rurą 1.5"013dh pisze:ale amortyzator ma rozmiar steru 1,5 cala a rama 1.1/8 czy mog
- oby to jakos podjesc??
Wiesz jak wyglądają stery na łożyskach maszynowych? To jest taka kosmiczna technologia że nie potrafisz sobie wyobrazić? Masz do dyspozycji niecałe 6mm luzu między sterówką 1.5" a główką 44mm. Prześwit musi zostać więc idziesz do tokarza żeby ci zrobił z twardej stali miski które będą miały część idącą w główkę grubą na max 2mm(2x2=4, 1,9mm luzu).013dh pisze:ale czy w serwisie by wymienili?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości