jakby te ostre krawedzie pozaokraglali to by byla ladniejsza, a tak to wyglada jak taki klocek ;p no ale nie komentuje, swietnie ze cos sie w polsce dzieje i ze sa ludzie ktorzy pchaja to do przodu :P
Skusiłbym się na taką. Szukam i szukam jakiejś półki do FOX 40 z możliwością montażu mostka zintegrowanego (mam model 2010 ale półkę zwykłą) i nie mogę nigdzie w Polsce poszukać. Pytałem się w innym temacie o jakiekolwiek informacje na temat tego czy coś można w Polsce dostać ale nikt nie wiedział najwidoczniej :p
promien zaokragleniach przy "uszkach" na sruby (w miejscu mocowania lag) jest tak maly ze bedzie to przerozkosznie pekalo. Az slysze ten dzwiek - chrup chrup
podsumowanie... po praktycznie roku .... rider powyginał/połamał 2 ramy 2X mostek, kierownice półka dalej nie tknięta nowa niestety dalej w produkcji to niestety nie jest łatwe jeżeli chce sie takową sprzedawać za 300 zł z anodą i grawerka... :] chętnych z mojej strony przeproszę ciekawskich zaproszę Pozdr.
tak się zastanawiam- czy możliwe jest zrobienie właśnie półek redukujących kąt ? np o 1 stopień
zrobić pewnie trudno nie jest- zastanawia mnie czy nie byłoby to szkodliwe dla amora? ale jakoś szczególnie, nie znajduję przeciwwskazań.
czy po prostu nikt nie wpadł na taki pomysł?