Patrzcie i podziwiajcie
ja mam 192 cm wzrostu, i ta rama dla mnie jest akurat, ponadto używam jej do xc i skoków jednocześnie, więc stąd to 18' ale mi styka, tama nie sięga mi do kolan, jest spox, a kto był w józefowie, ten wie po co mi taki rower :]
Malowanie kosztuje 300 zł w dc ale niech nikt brońboże nie maluje tak samo,
to jest szablon wycinany na ploterze.
Malowanie kosztuje 300 zł w dc ale niech nikt brońboże nie maluje tak samo,
to jest szablon wycinany na ploterze.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Buahaha , nikt chyba niezrozumial o co chodzi ... Bo chyba o malowanie- powiem tylko tyle - zajebiste poprosty... dla mnie wymiata , no zawsze sa gusta i gusciki wiec innemu sie podoba zielony dragstar naprzyklad ... To ze rower niejest jakas rewelka techniczna to nieznaczy ze mozna kogos zjechac ... jak byl temat o pozerach to wszyscy z nich brechtali bo mieli drogie rowery , ale jak rower nie jest drobi to tez brechtacie?! to ze mna cos nie tak jest???
Temat jest "Patrzcie i podziwiajcie" a typek nie napisał nic, czy podoba wam się malowanie ale "Patrzcie i podziwiajcie, a jak macie pomysł jakie dać jeszcze części aby wyglądałlepiej, to dajcie znać ;)", ktoś napisał, żeby z Juniorem dobrze wyglądał to ten, że se nabierze...bo będzie dobrze wyglądał :/...no to domyśl się reszty.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
kurwa... xprot... nie mam slow... ja jebie... nie zdazylo mi sie jeszcze przeczytac jakiegos twojego komentarza bez bluzg, obelg, nazekania... nie podoba ci sie rower? powiedz poprostu... nie musisz mowic ze nie da sie bardziej go spierdolic... ze cos jest ******* itd.. mnie sie rower tam podoba. fakt. ciezko ocenic do czego to... sam bym taki chcial...
jakbys zrozumial to forum tez bys narzekal......
pozatym ja strzele sobie fote wlasnej dupy albo kutonga dam temat, link i
"patrzcie i podziwiajcie"
nie chce tu nikogo obrazac, kolaga sie spytal to mu odpiowidzialem ze rower jest dostatecznie brzydki i nie musi wymieniac nic
nie peace.
jak mam dobry dzien to moge nie rysowac, tylko pisac obojetnie
pozatym ja strzele sobie fote wlasnej dupy albo kutonga dam temat, link i
"patrzcie i podziwiajcie"
nie chce tu nikogo obrazac, kolaga sie spytal to mu odpiowidzialem ze rower jest dostatecznie brzydki i nie musi wymieniac nic
nie peace.
jak mam dobry dzien to moge nie rysowac, tylko pisac obojetnie