zbawne, nigdy o tamim shimano nieslyszalem :)
a do tych spowalniaczy ( czyt. tarcz ) bedziesz musial dokupoic adaptery za ok 100 pln
idz se do sklepu i kup tektro io za 240 pln na 2 kola :)
beda good i kompletne
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
te scccon montuja do makrokeszow wiec daruj sobie jesli juz to dx....mam na sprzedaz promax mg 7.0 160 mm 50 km przejechane jakby co wal na gg 6966102 cena 100 zl pzdr
jesli mechaniki to cos pozadnego, inaczej nie ma sensu bo sie zabijesz :) jesli masz zamiar wydac taka sama ilosc floty na v-bejki i tarcze to bierz v. z tarcz mechanicznych polecam Hayes hmx1 -ja je mam juz dwa sezony i nie narzekam, jedynie klocki (przod) scieraja sie wyjatkowo szybko ale poza tym maja dobra modulacje i sile hamowania. polecam.
nieeeeeee jak mechaniki to avidy a to wydatek 500zl!!!
a co do v-ki, jak nie jezdzisz w zjezdzie to bardzo dobre hamulce.Wymagaja czestych ustawien itd ale spokojnie potrafia zaspokoic bikerow.Ja polecam lx'y z rownoleglym prowadzeniem klocka. 130zl ale mozna znalesc nawet za 100zl
Ja mam klamke dx i powiem ze jest zajeb.ista identyczna jak lx ale lepszy kolorek :))) sila hamowania przy dlugim kablu(do barpisnow) jest bardzo odbra takze polecam!!!
Odpusc sobie mechaniczne tarczowki ;) Lepiej juz poczekaj az fundusz Ci pozwoli akupic cos hydr... A tymczasem- polecam jakis zestawik V-break+klamka Avid'a. Ewentualnie DX'y
--Street--
http://www.destroyer.pl/Galeria/rowery/29.jpg - my ride
hmm mehaniki są lepsze ale nie takie jak pokazałeś i jeszcze na tarczy 140 ;/ to wogule niehamuje więc wolał bym v-brake
jak mehaniki to tylko hayes MX-2 :D