obecnego z powodów wiadomo jakich nie mogłem sobie sprawić jak byś trafił na za dużego wilsona to sie ciesz bo to chyba byłby cud. L 117 to dla mnie i tak duzo za malo, ale to moje indywidualne upodobanie do wb ok 120
Spaced nie wime czy dobrze zrozumialem Twój post. Chodzi Ci o to, że nic szczególnego w tym, że L- ki mają 120? Devinci ma L 117 np, Sunday tez, i kilka ram też. Orange jest długie, commencal stary hcyba no i demo. Dobrze się rozumiemy?
w sensie tendencja do dluższych rowerów. Osobiscie przy wzroscie 180 zdecydowanie 120 mi odpowiada. Lepiej włożyć więcej sily w skręt niż miec niestabilny rower -wg mnie.
A może Operator lub Disco Volante? Disco Volante 2009 z Avą DHF ma znajomy i kąty bardzo przyjemne a operatory mają dożywotnią gwarancję z tego co pamiętam ewentualnie jeszcze można się skusić na omena vigo nawet jednego widziałem na allegro 2010/2011 jeśli dobrze pamiętam za niecałe 3k
Jeśli Anałana się odezwał to wiadomo że będzie proponował Omena, a przyznam szczerze że jakoś nigdy ta rama mi się nie podobała, ale od kiedy kumpel ją ma to jestem w szoku, naprawdę świetna konstrukcja. Bardzo polecam, jakby była trochę ładniejsza to sam bym zmienił Sessiona na Vigo
To może coś nieco starszego ale sprawdzonego? Np jakiegoś intensa lub sunday'a. Ciekawą opcją była by jeszcze rama gianta dh team/comp ( nie pamiętam które to te nowsze ale były produkowane chyba do 2006-07 ). Ewentualnie znalazłem jeszcze to: http://allegro.pl/lapierre-720dh-2011r- ... 75882.html
osi0717 pisze:To może coś nieco starszego ale sprawdzonego? Np jakiegoś intensa lub sunday'a.
wole cos nowszego typu wlasnie nowe glory
sunday juz byl, intense jesli juz to m6 ale to ma za duzo skoku, a 951 slyszalem ze roznie u nich z wytrzymaloscia giant tym bardziej dh team lub comp za stary i za ciezki a mialem glory fr z 07 roku :P tym bardziej biorac pod uwage ze do wydania mam okolo 4k :P