Lakierowanie ramy MAŁOPOLSKA
Lakierowanie ramy MAŁOPOLSKA
Witam.
Jestem prawie że na kupnie ramy tylko ze jak to używana jest porysowana i ma wiele odprysków. Chciałbym się dowiedzieć gdzie w małopolsce można oddac ramę w dobre ręce do lakierowania. Orientuja się ktoś czy może ktoś juz przemalowywał rame w jakimś zakładzie w małopolsce ( najlepiej okolice Suchej Beskidzkiej, Zawoi ....)
Pozdrawiam
Jestem prawie że na kupnie ramy tylko ze jak to używana jest porysowana i ma wiele odprysków. Chciałbym się dowiedzieć gdzie w małopolsce można oddac ramę w dobre ręce do lakierowania. Orientuja się ktoś czy może ktoś juz przemalowywał rame w jakimś zakładzie w małopolsce ( najlepiej okolice Suchej Beskidzkiej, Zawoi ....)
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
F4rr3ll tak to jest ze w porzadnej firmie taki proces kosztuje ale placisz za jakosc, a za 30zl to ja tez Ci moge polakierowac ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
piaskowanie,lakierownie i wygrzewanie w piecu-to minimum 1roboczo/godzina do tego materiały itp. na tym forum za 30pln,pewnie jakiś frajer pisał banialuki,żeby przycwaniaczyć ze mial taniej od innych.
trochę rozsądku.lakierowanie zawsze kosztowało minimum 70pln,a najczęściej ok 100. jeśli chodzi o czas,to mi kiedyś ramę zrobili tego samego dnia,obiór miałem jakieś 4h po oddaniu.
trochę rozsądku.lakierowanie zawsze kosztowało minimum 70pln,a najczęściej ok 100. jeśli chodzi o czas,to mi kiedyś ramę zrobili tego samego dnia,obiór miałem jakieś 4h po oddaniu.
Re: Lakierowanie ramy MAŁOPOLSKA
Proszkowo taniej wychodzi, a lakier jest lepszy w moim domniemaniu
-
- Kontakt:
jeszcze taniej widze ;p persilem malowales? jak tak tanio proszek to chyba tylko dosia...
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM