Zarabianie przez internet
Zarabianie przez internet
Siemanko panowie. Macie jakieś przetestowane sposoby? Wiem, że różne rzeczy nam wciskają, ale niektóre działają. Walcie na dole co i jak. Niektórzy są zajarani, niektórzy myślą że gó*** z tego będzie. Wg mnie czasem warto kombinować.
-
- Kontakt:
Wszelkiego rodzaju klikanie w reklamy - nie działa
20dollars2surf itp - nie działa, może za kilkanaście lat wybrałbyś swoje 20 dolców
Tanio kupić - drożej sprzedać z allegro - trochę ryzykowne, ale da się zarobić
Szybka kasa za mało roboty to jak sie kumpel przekonał roznoszenie ulotek - miesiąc łatwej roboty i kilka stówek wpada
W internecie możesz zarobić co najwyżej na tłumaczeniu czy tam tworzeniu stron, ale na tym i na tym trzeba sie znać
20dollars2surf itp - nie działa, może za kilkanaście lat wybrałbyś swoje 20 dolców
Tanio kupić - drożej sprzedać z allegro - trochę ryzykowne, ale da się zarobić
Szybka kasa za mało roboty to jak sie kumpel przekonał roznoszenie ulotek - miesiąc łatwej roboty i kilka stówek wpada

W internecie możesz zarobić co najwyżej na tłumaczeniu czy tam tworzeniu stron, ale na tym i na tym trzeba sie znać

Dartmoor Hornet + bomber 55
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=73873
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=73873
Trzeba się jednak na chodzić. Fajna robota jest np. w takich programach jak "tak to leciało" siedzisz na widowni i za dzień siedzenia dostajesz 50 zł, ale nie tak łatwo się tam dostać bez kogoś znajomego wewnątrz.oski 34 pisze:Szybka kasa za mało roboty to jak sie kumpel przekonał roznoszenie ulotek
Pieniądze dobre na start :Pboogiel pisze:No, i oczywiście zarabiać 3000 miesięcznie...
Dawanie korepetycji w większym mieście się opłaca. 25-35zł/h wszystko nie obciążone żadnymi podatkami. Po 4h x2 dni w weekend i w miesiąc masz 800-1120zł. Całkiem zacnie biorąc pod uwagę ilość wolnego czasu. Ale trochę niewdzięczna robota jednak...
W łodzi średnio po 25zł biorą studenci. A z rozmów ze znajomymi wiem że wiedza studenta uczelni technicznej(na kierunku technicznym) jest sporo wyższa niż poziom problemów z jakimi muszą się mierzyć. Jakieś funkcje liniowe, kwadratowe... trygonometria. Słyszałem nawet o dziecku z podstawówki dla którego kreska ułamkowa to była czarna magia.
Dokładnie.Las3k_91 Ldz pisze:Allegro -> drożej sprzedać, taniej kupić. Działa
Jak wyrobisz 4h korków w jednym ciągu to ci gratuluje. Inna sprawa, że to są z reguły dojazdy i np. w wwa stracisz jeszcze 2-3h na dojazdy. To i tak jest spoko ale korki to wcale nie jest taka lekka praca.pietryna pisze:Dawanie korepetycji w większym mieście się opłaca. 25-35zł/h wszystko nie obciążone żadnymi podatkami. Po 4h x2 dni w weekend i w miesiąc masz 800-1120zł. Całkiem zacnie biorąc pod uwagę ilość wolnego czasu. Ale trochę niewdzięczna robota jednak...
A co do studentów zalezy jakich klientów sobie znajdziesz ale Łódź to z całym szacunkiem do miasta biedniejsze miasto niz Wwa, Krk, Poznan czy Wro. Za 25zł to ja tłumaczenia robie ale korków bym za ta kase pewnie nie ruszył inaczej niz dla znajomych.
Zawsze mozna olać kwalifikacje - zacznij pić w modnej knajpie i jak jestes towarzyski to sobie taki networking ogarniesz ze nawet bez rąk złapiesz prace. Mam kumpla, który jest krolem nie robów. W wieku 24 lat nie ma matury i prawka i jest zasypywany ofertami pracy bo pije z właściwymi ludzmi

Znajomości. Mnie nigdy o papier nie pytali, cala praca po znajomosci ale mozesz sie gdzies ogłosic. Tylko, ze zginiesz w tłumie studentów anglistyki, których traktuje sie powazniej niz ludzi po CAE. Ja akurat nie mam ządnych certyfikatów ale robiłem mature miedzynarodową wiec 2 lata liceum po angielsku i nikt pytań nie zadaje.pietryna pisze: Swoją drogą jakieś papiery do tego trzeba? Bo poza CAE i znajomością języka to nic nie mam w tym kierunku.
Można zarabiać jeszcze inaczej tylko potrzebny jest wkład własny i "odrobina" wiedzy. W moim przypadku 3 miesiące grania na demo a od początku stycznia już na realnych pieniądzach. Mój wkład to 500zł. I już mogę powiedzieć że zarabiam więcej niż w mojej normalnej 8 godzinnej pracy. Siadam po 16 przy kompie na 2 maks 3 godziny i w pierwszym miesiącu zrobiło mi się z tego 2500zł. Ale nie jest tak kolorowo jak każdy sobie myśli... Otóż gra na giełdzie walutowej Forex wiąże się z ryzykiem i możliwością poniesienia straty, a nawet stratą całego kapitału. Dlatego pomocne są konta demo, które nie są "wabikiem" na potencjalnego klienta tylko oddają w pełni realia gry na wirtualnych pieniądzach.
Warunkiem grania jest ukończenie 18 roku życia i podpisanie umowy z brokerem, który udostępnia ci platformę.
Po każdym roku składasz Pit 8-C i rozliczasz się od zysków kapitałowych z czego nasze kochane państwo zabiera ci od tak 19%.
Warunkiem grania jest ukończenie 18 roku życia i podpisanie umowy z brokerem, który udostępnia ci platformę.
Po każdym roku składasz Pit 8-C i rozliczasz się od zysków kapitałowych z czego nasze kochane państwo zabiera ci od tak 19%.