bzdura.ryder pisze: a jest na przód, to nie może być tył.
Próba oszustwa. Proszę o pomoc
Po pierwsze przód 203=tył 180 Z rocznikami mówiłem jakie dostałem informacje. A po drugie nie próbuj wziąć wszystkich na litość jaki to ty biedny i poszkodowany. Mam świadków że te części były dobre przed wysyłką więc nie oszukasz nikogo. Jak nie umiesz składać sprzetu to idź to rowerowego. A apropo histori na gg to nie jest problem z niej wyciąć cokolwiek dopisać lub zmienić godziny w wiadomościach, wiec nie wymyślaj. I nie pisz mi że się boje bo się nie boje. Poprostu znalazłem się w dziwnej sytuacji i nie wiedziałem co zrobić wiec napisałem.
junior to skladak,dol od 2003,gora nowsza (w 2003 gorne golenie byly teflonowane,a nie anodowane na czarno),pytanie co w srodku.
drop off to 2006.
nie pisz posta pod postem,uzywaj opcji edytuj.
drop off to 2006.
niezaleznie od tego jakie dostales informacje i od kogo odpowiadasz za to co sprzedajesz,wiec kwestia pokrecenia rocznikow jest Twoja wina.osi0717 pisze:Z rocznikami mówiłem jakie dostałem informacje
nie pisz posta pod postem,uzywaj opcji edytuj.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
2006 to 2006,a nie 2007.nie baw sie w sprzedawce uzywanych samochodow,bo to nieuczciwe.osi0717 pisze:mówiłem 2006 produkcja 2007 kupiony.
kwestia uszkodzen to Twoje slowo przeciwko Jego slowu.Ze koledzy od ktorych kupiles czesci twierdza ze byly ok.. Ciezko zeby twierdzili ze sprzedali kupe za przeproszeniem.Ciekawym jest,ze nie ma zadnych zdjec potwierdzajacych stan sprzetu przed transakacja.
Swoja droga-jak wygladalo ogloszenie?Jak sie "odnalezliscie"?Na jakiej podstawie dobiliscie targu?
Bo już widzę jak każdy z nas przed sprzedażą robi foty każdego gwintu oraz każdej śrubeczki w sprzedawanym sprzęcie. Chociaż ot teraz chyba zacznę tak robić.
Haha brzmi to jak pytanie do ludzi którzy poznali się poprzez ogłoszenie matrymonialne:D Ale do rzeczy. Wystawiłem ogłoszenie z drop offem i on napisał i pytał czym mam jakieś inne części. To zaoferowałem wszystko co mieli na sprzedaż znajomi w celu chociaż niewielkiego zarobku na pośrednictwie.piotrex pisze:Jak sie "odnalezliscie
no wiesz,Ty poki co przedstawiles jedno zdjecie,do tego nie tego elementu co trzeba..i dlatego wlasnie pytam o ogloszenie,bo dziwi mnie takie kupowanie w ciemno,bez zdjec.osi0717 pisze:Bo już widzę jak każdy z nas przed sprzedażą robi foty każdego gwintu oraz każdej śrubeczki w sprzedawanym sprzęcie.
akurat dol jest na bank z 2003,bo tylko w tym roku bylo takie mocowanie osi 20mm-te "motylki".przynajmniej w juniorach.GgG pisze:W okolicy mocowania hamulca poszukaj wybitych 2 cyferek, bo może półki są z jednego rocznika a dół z drugiego.
Szczerze mówiąc też niegdyś robiłem "biznesy: z uzytkownikiem osi0717i żadnych problemow nie było, wręcz przeciwnie, tranzakcja też zawierana poza allegro. Cóż, z mojego punktu widzenia wydaje mi sie, że sprzedający jezeli nie przedstawi zdjec przedmiotu przed wysyłką bedzie niestety musiał ponieść konsekwencje tej oto sytuacji, a kwota nie mała wiec życze powodzenia w zawarciu kompromisu, bo na chwile obecna wyglada na to jakbyś pozbył sie gruzu innej osobie, a ten jeszcze go sprzeda jako "100% sprawny". Kiedyś zdaje sie chyba owy kupujący zakładał temat dotyczący żółtego juniora.
Re: Próba oszustwa. Proszę o pomoc
Joasia. Pozwolisz ze sam wrzucę te fotki bo oskarżą nas o konspiracje a wcale tak nie jest. Wiem że niektóre zdjęcia robiłaś ty ale zachowałem je wszystkie u siebie swoją drogą dzięki za wsparcie:) jak bede w okolicy to postawię piwko. A mnie i joasie łączy to że często razem robimy interesy i często wspólnie jeździmy.
A swoją drogą jak się wrzuca kilka fotek na raz to wrzucę wszystkie fotki które mu wysłałem.
A swoją drogą jak się wrzuca kilka fotek na raz to wrzucę wszystkie fotki które mu wysłałem.
nie znosze,po prostu nie znosze kretaczy i cwaniakow ktorzy probuja naciac innych.a tu takiego czuje.
skoro nie mieszkacie razem,a Ty masz neostrade czyli dynamiczne ip,to jakim cudem posty (w tym temacie) Joasi i Twoje sa pisane z tego samego numeru ip?do tego dlaczego Joasia napisala ostatniego posta w rodzaju meskim?
zdjecia wrzuc,chetnie poogladamy.ja tez wrzucam jedno zdjecie.
p.s.lepiej zebys mial dobre wytlumaczenie,bo zgodnie z regulaminem jedna osoba moze korzystac tylko z jednego konta.
skoro nie mieszkacie razem,a Ty masz neostrade czyli dynamiczne ip,to jakim cudem posty (w tym temacie) Joasi i Twoje sa pisane z tego samego numeru ip?do tego dlaczego Joasia napisala ostatniego posta w rodzaju meskim?
zdjecia wrzuc,chetnie poogladamy.ja tez wrzucam jedno zdjecie.
p.s.lepiej zebys mial dobre wytlumaczenie,bo zgodnie z regulaminem jedna osoba moze korzystac tylko z jednego konta.
Sie robie screeny panie dzieju a nie kopiuj wklejosi0717 pisze:A apropo histori na gg to nie jest problem z niej wyciąć cokolwiek dopisać lub zmienić godziny w wiadomościach, wiec nie wymyślaj.

Co do korony 03

Na przykładzie monstera...
Wszystkie modele od 2003 do 2006 mają na koronach nabite 03.
WTF? Zrobiono ich wtedy kosmiczną ilość która wystarczyła na kolejne lata produkcji.
PS. Co w wypadku jak pare osob korzystających z forum ma tego samego dostawce neta ale niestety to samo zewnętrzne IP? Serwer rozszyfrowuje kapsułkowane IP?
Chcecie to możecie mnie zablokować. Jest tak jak koleżanka napisała nawet sprawdźcie pochodzenie serwerów mój Wałbrzych jej okolice Wrocławia. I powtarzam że uszkodzenie nie było z mojej winy nie tylko Joasia jest świadkiem. Jedyny kompromis na jaki mogę iśc to zwrot juniora ponieważ zgodzę sie ze z rocznikami się ********* ale takie miałem informacje i tyle. Inne kompromisy mnie nie interesują. Ponieważ uszkodzenia nie były z mojej winy ani zrobione prze mnie