Jaki support i korby do ramy bop igunana na isis ?

queer0s
Kontakt:

Jaki support i korby do ramy bop igunana na isis ?

Post autor: queer0s »

Jak w temacie, ale tak do 300 zł.
Suuubuś <3
lollex
Kontakt:

Post autor: lollex »

Lepiej zainwestuj w korby z suportem na "sztywną oś" niz kupywac dziadostwo na isis ktore sie rozleci, albo przynajmniej coś z miskami na zewnątrz mufy suportu, np shimano slx, fsa moto x, truvativ hussefelt howitzer itp. W tym budżecie moze niekoniecznie nowe ale kupi sie fajne korby uzywane w dobrym stanie ktore duzo wiecej przejda. Na isis zaraz spuort padnie albo zrobią sie luzy.
queer0s
Kontakt:

Ok to wezmę korby na tą "sztywną oś", ale czy będą pasowały do tej mojej ramy ?
EDIT
Zapomniałem o najważniejszym, a mianowicie chcę mieć jedną zębatke bo długo jeździłem na dwóch i ta mniejsza nie była w ogóle przezemnie używana.
Suuubuś <3
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Będą, musisz tylko kupić na odpowiednią mufę, tj. 68mm. Dla Shimano, a w ich stronę bym patrzył, to jedna wersja. I w miarę możliwości krótsze ramiona, tj. 170mm, a nie 175mm, lepiej się w grawitacji sprawdzają.

Edit: http://allegro.pl/korba-shimano-xt-m760 ... 06857.html i sprzedajesz w pizdu najmniejszą i największą zębatkę. Albo wszystkie razem i kupujesz np. jakieś fajne 36t.

Edit 2 - no chyba, że jesteś zdecydowanie ciężki, bardzo katujesz itd., to sobie kup Hussefelta na Howitzera albo Sainta, albo Evolve jak znajdziesz :D Ja ważę 8 dych, mam XT w fullu od dłuższego czasu i nic, świetna korba.
queer0s
Kontakt:

Nie jestem chyba taki cięzki ważę 65 kg ; ) Wiec chyba zdecyduje sie na tego XT . Dzięki za pomoc ; )
Suuubuś <3
ODPOWIEDZ