Wstaję rano, wychodzę z klatki... srebrne XC70. Idę na autobus, jadę do świętochłowic odbiera mnie ojciec koleżanki srebrym XC70 (starszy). Wracam do domu, pod domem stoi stare 240 GLE.. oczywiście srebrne !
Wchodzę na forum a tam temat o SREBRNYM VOLVO !
Ratujcie..
Eligiusz - lubię takie podejście "Raczej nie masz po co" nie musi być R dobry swap wystarczy,mapa,większe turbo i nie jeden się ździwił co takie małe s40 może robić małe s16 też potrafi zależy co kto ma modzone http://www.youtube.com/watch?v=v-rjWvWArHw
wojteqpiotrowski- srebrne po swap'ie i mam s40 a normalne s60R były też inne kolory nie tylko niebiskie .No pewnie że można pojeździć ,jak będzie ciepło już, zawsze można się zgadać nawet zrobić jakiś mini spot zapoznawczo-techniczno-ścigankowy
EZrider- też wołabym Subaru albo Evo ale może kiedyś kto wie..
to jest ten silniek 2.5 20v?? ile on kucuów krzesa coś koło 300?? to jest gonione na 4 koła?? fajne autko musi być!! jak bedzie pogoda to super mosznaby sie ustawic jakos w wakacje.
Eligiusz
z tym nie masz co próbowac to nie byłbym taki przekonany z 2 powodów:
1 na torze szczególnie takim jak w poznaniu auto jest tak szybkie jak szybko jezdzi po zakrętach
2 moje subaru też ma co nieco zmienione... kute tłoki korby cięte korbowody chłodnica zmieniony dolot hamulce wydach i kilka jeszcze takich drobnych, poza tym mam złote koła a to wiesz... +10 do szybkości:)
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
wojteqpiotrowski- nie lubię pisać "co kto ma" lubię jeździć poprostu tak z grubsza- swap focus rs(09),awd,inne turbo i reszta "mniejszych" rzeczy doloty,wyd.przelotowy itd itd.Ma sprawiać Mi frajde z jazdy auto bez jakiegoś napinania się które szybsze i "Raczej nie masz po co" takich ostudzić czasami choć rzadko bo po co?
a ja mam spokojne autko bmw e46 320D rocznik 2004 ;] jest czym wyprzedzać,komfort wynagradza wszystko(skórki,webasto,kontrola audio w kierownicy itd) klasa sama w sobie choć niektórzy mówią że wieś ale to typy co ich nie stać i latają po wioskach zgazowanymi cinquaciento a w autku chodzi o to żeby sie kobietom podobało
może i da radę podkręcić redblocka na 600kM ale ile to będzie kosztowało?? i raczej nie na pB98 paliwie;) I jak z częściami do modzenia takiego silnika? Do japońców z sr20det pod maską to jest milion partsów ale do volvo? Pytam z ciekawości bo nie mam pojęcia Wbijajcie Panowie do mojego tematu " Wasz samochód" Założyłem po to żeby tam się pochwalić