Naklejki na ramę promujące forum.

Wolan
Kontakt:

Naklejki na ramę promujące forum.

Post autor: Wolan »

Witam, skończyłem malowanie mojego roweru, pozostał czas na naklejki i teraz na dniach idę je zlecić jednemu Panu. Zamierzam na ramie wkomponować naklejke "www.dh-zone.com" jako podziekowanie i od razu zareklamowanie forum. Motocykliści mają scigacz.pl no to czemu by nie dać sobie dh-zone.pl. Moje pytanie brzmi czy ktoś by może chciał takie naklejki umieścić na swoim rowerku ? koszt byłby nie wielki bo mysle ze nie wiecej jak 15zl z wysyłką. A może ktoś by wykonał jakąś ciekawą naklejke jako projekt tylko ze musiał by być w programie wektorowym typu Corel. co o tym Myślicie ?
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

chętnie bym się skusił, kilka naklejek i jedna jakaś większa, albo plakat, dh-zone to by było coś :)
Wolan
Kontakt:

ja zamierzam na wahaczu wkomponować ww.dh-zone.com i moze na główce ramy tylko jakies logo, mogą się wykazać ludzie co znają się na grafice wektorower robić bo wtedy tak jak zrobią taka zrobi i maszyna , na dniach pójde po pierwsze moje to dam fotki jak to będzie wygladać:)
FilipP4
Kontakt:

Post autor: FilipP4 »

Ja też jestem chętny.Podałbyś gg? Dogadamy się lepiej co i jak. ;)
Wolan
Kontakt:

jutro pójde zamówić i jak sie uda to odrazu dam fote jak by to wyglądało jz na rowerku i wtedy bede zbierał zamównia dla zainteresowanych:P

gg.7808676
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

Wolan Jak będziesz miał już wlepy u sb w domu to daj fotkę jak to wygląda jeszcze przed naklejeniem i po naklejeniu :D
I jakieś dokładniejsze info, te 15zł to ile wlepek etc.
P.S. pochwal się swoim skończonym rowerem w Twoim poprzednim temacie :)
Wolan
Kontakt:

ok nie ma problemu, obecnie kończę składać inny rower, na cycka przyjdzie pora juz niedlugo :) jutro może się uda załatwić to pokaże:)
ODPOWIEDZ