Jest jeszcze jeden problem stery... oryginały ktore mam waża tone a dolna miska jest na kulkach, pasuje to zmienic. Orientuje się ktoś jakie stery moga pasować do glorki?
FSA myślę, że wszystkie do główek tapered o odpowiedniej średnicy zew, oraz pod rurę 1-1/8 będą pasować.off_road pisze:Jest jeszcze jeden problem stery... oryginały ktore mam waża tone a dolna miska jest na kulkach, pasuje to zmienic. Orientuje się ktoś jakie stery moga pasować do glorki?
Litr ropy - 5,72pln (na stacji Neste), butelka po brzoskwiniowej Nestee (jak ktoś nie lubi, może być cytrynowaoff_road pisze:Scottoiler: 180zł w tym płyn do smarowania i czyszczenia.
Zestaw szczotek do czyszczenia lancucha + płyn lekką reką idzie 140zł. Kup np finish line do smarowania lancucha i masz 180zł :P
Tyle ze drugi przypadek wymaga syfienia sie i sporych kombinacji tu tego nie ma.
W tych sterach wszystko jest ciężkie. Uszczelnienie jest żałosne. Myślę, że kompatybilny zestaw ze średniej półki będzie ważyć 30-40% lżejszy. No i praca będzie na lepszym poziomie.off_road pisze:Przeciwko kulkom nie mam nicTylko bieżnia nabijana na rure jest kosmicznie ciężka wazy chyba z 2/3 masy całości sterów...
Niespodzianka to jest na bazie wodyArthurGreen pisze:Ja bym to po pierwszym wypadzie w góry zniszczył. Jeszcze bym się od oleju uje*ał..
Patent podobny do dokręcania suportów tzw. żabkafrango pisze:butelka po brzoskwiniowej Nestee (jak ktoś nie lubi, może być cytrynowa) - 4pln (w cenie picie
), szmatki to wycierania łańcucha - 0
I właśnie. Jak do rowerów xc turystyki albo jak musisz fullem kręcic sporo km to super sprawa, no i kolejny fakt. Masz drogi rower, drogi szpej na każdym kroku wiec dlaczego lepiej nie zadbać o napęd ?off_road pisze:Wedle mojej kalkulacji cena była taka sama wiec czemu by nie spróbować czegoś nowego.
Zerknij jak to jest umiejscowione, nawet kiedy rower sam wykręci kilka kozłów nic nie oberwie, choc ja bym poszukał lepszego patentu mocowania zbiornikaArthurGreen pisze:Ja bym to po pierwszym wypadzie w góry zniszczył.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość