Co do podwyżek cen to niestety zachciało mi się kupować pierwszy rower w PL. Zamówiłem 2 spece z rabatem 63% każdy (powiedzcie mi że słaby deal

), po pierwsze podniesiono ceny ale to nie jest problem wielki bo i tak wciąż rabat mam spory...Powiem szczerze że jestem pełen szacunku dla Was, kupujących w PL, stan specialized obecnie wygląda tak ze jest JEDNO demo w rozmiarze L i tylko czarne (ten niższy osprzęt) na 3 KRAJE (pl,sk,cz). Wiadomości prosto ze źródła. Jest to dla mnie absolutnie niedopuszczalne i jestem pełen podziwu że czekacie z taką cierpliwością te miesiace na upragnione ramy/rowery, pomyślałem że może też już mnie stać, lubię dawać zarabiać rodakom - czas na 100% nowy sprzęt. Czekam już 4 miesiące i końca nie widać, prawdopodobnie o drugim zamówionym rowerze - stumpjumper evo moge zapomnieć, może gdzieś jest- może nie. Absolutnie źle negocjowane są warunki przez dystrybutorów bo miałem wgląd w umowy. I tak niestety marzenia poszły w las, wchodze na ebay, klik i za 3 tyg rower pod drzwiami, jeden już jest i szukam 2-giego. Szkoda... Nawet nie chodzi o to że taka mała partia rowerów jest przeznaczona na nasz rejon- ale żeby $#$@% czekać miesiącami i dostac sprzęt w połowie sezonu to paranoja. Niestety, miałem pomysł i zostaje tak jak było od lat, ściągam sprzęty- wybór wielki i ceny, mimo wszystko lepsze. Chciałem dać zarobić Naszym a takto kasa idzie w świat.....Powodzenia dla innych którzy też czekają, może będą mieć więcej farta - ja już nie czekam.