400 ton ziemi :-)
-
- Kontakt:
400 ton ziemi :-)
No t owlasnie jestem po lekturze wroclawskiej GW i wyczytalem tam iz firma ktora robi na grunwaldzie to centrum handlowe, wywiezie stamtad gdzies indziej 400 ton ziemi. W sumie to moznaby wystosowac pismo do prezydenta i tej firmy co by te ziemie jakos w gorke usypali na tor. Moze ta firma (Echo) nawet sie zajmie sponsoringiem kopar itp? Ktoz to wie. To tyle z mojej strony, ide spac, a wy myslcie co z tym zrobic bo okazja moze nam umknac sprzed nosa.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
No tak, w sumie to wy tam na kosmosie macie 'znajomosci' z wladzami, bo i konkursy i tv i wogole to byscie wystosowali pisma do prezydenta albo maila do GW zeby wam podali namiary na firme Echo ktora buduje to cus. A bedzie im to na reke bo jest blizej, w artykule pisali ze te 400 ton wyjedzie gdzies za miasto, takze na kosmos bedzie pewnie blizej. A prezydent musi cos o tym wiedziec ze wy se ziemie chcecie pod blok wpizdzic bo to miasta grunty zapewne.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak ale wiecie, z jednej strony pomysl dobry w szczegolnosci ze okazja znakomita. Ale watpie zeby komus sie chcialo cos z tym zrobic. nie mowie tylko o urzednikach ale tez o nas. Komu bedzie sie chcialo pisac? dowiadywac, dzwonic?? troche by tego bylo. Ja jak co to moge juz z lopata przyjsc jak sie cos ruszy...
na andersa i skarbowców to nie ma szans bo to są górki dla ludzi zeby se spacerowali i dla dzieci by se w zimie na sankach pojeździły ;-) o te miejsca dbają zawsze jakieś słuzby ,chodzą tam suki itd. itp. nikt sie nie zgodzi zeby tam robic jakiś tor ,trzeba szukać takich miejsc jak kili ,dzikich i niezadbanych :-) jedynie tam jest szansa coś odpierdolić ,pozdro a jak coś to ja z łopatą też moge sie zameldować :-)