Kierownica do FR, Pomoc w doborze.
Wsunąłes gripy o 6cm i jezdziłes? Jak nie poczułeś nic nawet braku sztywnosci to znaczy, że taczką mogłbys nawet jeździc. Nawet w dirtówce czuje róznice przy skoku 680 > 750, a co dopiero w dh. A powinno mi to mniej róznice robic przy 179cm i byciu raczej mocno wąskim w barkach.pietryna pisze:Mam 184cm, raczej niezbyt wąski w barach... mam kierę 710 i jest naprawdę ok. Wysunąłem kiedyś gripy co dało 770mm i w sumie nic się nie zmieniło.
-
- Kontakt:
Gripy na plastiku z obejmami. Od kumpla wziąłem ścinki kiery żeby na czym było zewnętrzne obejmy ścisnąć. Trochę się obracały oczywiście ale to mniej więcej tak jak ze sztywnością shivera... łapiąc koło między nogi skręcisz go, ale generalnie można olać.Spaced pisze:Wsunąłes gripy o 6cm i jezdziłes? Jak nie poczułeś nic nawet braku sztywnosci to znaczy, że taczką mogłbys nawet jeździc. Nawet w dirtówce czuje róznice przy skoku 680 > 750, a co dopiero w dh. A powinno mi to mniej róznice robic przy 179cm i byciu raczej mocno wąskim w barkach.
A taczki używam dość często na podwórku... Ostatnio grip mi się w niej poluzował(a raczej pękł ze starości) i denerwuje mnie bo się zsuwa i przyszczypuje dłoń.