Cześć , jestem nowy i mam zamiar zmienić support w moim dartmorze . Aktualnie mam taki kwadratowy i korby shimano z 3 tarczami . Wyrobił mi się w prawej korbie gwint no i nie chce mi się tego spawać i od nowa gwintować , a mam mały przypływ chajsu i pomyślałem żeby zmienić support na dartmoor HARD-BAR ISIS 68X113 mm takie cuś http://allegro.pl/nowy-mocny-suport-dar ... 60862.html
na allegro znalazłem i dokupić do tego korby Dartmoor - VERTICAL albo REACT te drugie podobno są mocniejsze , prosił bym o pomoc .
W tej samej kasie albo taniej znajdziesz coś z zewnętrznymi łożyskami - dużo trwalsze i mocniejsze rozwiązanie.
Czy to będzie najzwyklejszy zestaw typu Hussefelt pod Howitzera czy jakieś korby shimano ze zintegrowaną osią to będą to lepiej wydane pieniądze niż ISIS.
ogólnie mam korby shimano i zepsuł mi się gwint .Myślałem żeby to zaspawać i od nowa nagwintować . A hajsiku mało 300-400z l . Teraz mam kwadratowy support
za te pieniadze mozna upolowac race face evolve dh x-type, albo czasem jak sie uda to i sainty uzywane, nie ma najmniejszego sensu pchac sie w dartmoory
A jakieś poglądowe aukcje allegro ? żebym wiedział jak to wygląda , a jeszcze jedno podejdzie mi to pod moj support? czy muszę wymienić? , przypominam że mój jest taki kwadratowy