RST
RST
Witam mam pytanie bo nigdzie w internecie nie ma opinii dokładnych o amorze rst storm air ta chodzi mi zeby ktos mi napisal jak to pracuje na zjazdach i ogólną czułość. Pzdr.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Też nie wątpię ale opinia RST=rozjeb sobie twarz bo jakieś tam dzieciaki rozwaliły sobie pyski na dirtach po złamaniu gili czy odjechaniu sterówki jest co najmniej śmieszna.Nalafein pisze:
Miałem okazję się przejechać na sigmie to co czułem a raczej czego nie czułem było nie do opisania ale z pewnością są lepsze amorki nie wątpie w to.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RST
Mam wrażenie że jestem już za stary na to forum...
-
- Kontakt:
Napisz chociaż do Sonii Skrzypnik, której to nowiutki RST storm, świeżo po założeniu na pierwszym skoku na dircie odjechał 7cm do przodu na sterówce..pietryna pisze:Też nie wątpię ale opinia RST=rozjeb sobie twarz bo jakieś tam dzieciaki rozwaliły sobie pyski na dirtach po złamaniu gili czy odjechaniu sterówki jest co najmniej śmieszna.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
Z tego co mi wiadomo, akurat Launch'e pękają na potęgę na boosterze.Nalafein pisze:mam luncha no cóż praca mnie rozpierda.. ale zdziwiło mnie ile może wytrzymać amor
Jak dla mnie nie ma co wchodzić w takiej kasie w takie amor, poluj na Domain'a z U-Turnem jak w DS'ie ma siedzieć albo na własne ryzyko 66. Ja w sumie w DS'ie śmigałem dość sporo na 150mm z Domain'em i rama jeszcze pewnie posłuży nowemu właścicielowi

-
- Kontakt:
Nalafein pisze:Witam mam pytanie bo nigdzie w internecie nie ma opinii dokładnych o amorze rst storm air ta chodzi mi zeby ktos mi napisal jak to pracuje na zjazdach i ogólną czułość. Pzdr.
Ehehe, za 1100 to dorwiesz Boxxa Race 08+ albo 888RC/RC2X i po co się w RST mieszać? Nie są złe, ale nie za tę kasę. I na słownik interpunkcyjny wystarczy albo korki z polaja.Nalafein pisze:1000-1100
Gwarancja. Wada fabryczna która nie miała prawa wystąpić... Widziałem 66 z urwaną sterówką(alu wzmacniana - ta bardzo gruba) i co? I nic. Bywa. A nie da się ukryć że opinia o rst została wyrobiona właśnie przez zakatowane gile itp. badziewie które przy agresywnym xc mogłoby się nie sprawdzić.diesel2117 pisze:Napisz chociaż do Sonii Skrzypnik, której to nowiutki RST storm, świeżo po założeniu na pierwszym skoku na dircie odjechał 7cm do przodu na sterówce..