sory ale już tamtego nie bede dawal bo to bez sensu
Mam taką sprawe do ludzi z lublina i z rzeszowa.
nie wiem dokładnie gdzie w tych miastach znajdują sie jakieś sklepy rowerowe dlatego chciałbym sie dowiedzieć gdzie mozna oddać do serwisu mojego wypasionego Z5 z 2000 roku, chodzi mi o wymiane oleju itp.. może ktoś zrobi to prywatnie ?
Konstrukcja z zewnątrz zerżnięta z RB Reactor... http://www.rbdesign.sk/en/en_index.htm
Mogę się mylić ale mi to wygląda na podróbkę do jakiegoś roweru marketowego...
A droga? Piasty CK, DT, czy RB Designs są droższe, ale w tym przypadku myślę że zadecydowała właśnie ta niecodzienna konstrukcja..hmm..kołnierzy? No w każdym razie tego w czym są otwory na szprychy, a nie wiem czy to jeszcze można kołnierzami nazywać...
ta ramka full musi byc zajebiscie mocna... jeden wielki spaw, albo raczej kilka rur polaczonych ze soba jednym dlugim spawem:D
Przeciez to bez sensu, ile ona moze wazyc? W sumie kevlarowa, ale... Jesli wiatr zawieje z boku, trzeba bedzie niezle korygowac lot:D
noesz=> nie bardzo rozumiem, raz mowisz że spaw i waży a w tym samym zadaniu mówisz coś o zwiewaniu :| Jeśli już to rama może być KARBONOWA, a nie tak jak podpisana -kevlarova- i z tego się wszyscy śmieją...poza tym jak sobie wyobrażasz spawania laminatu z włókien węglowych [karbon]?
ej no wlasnie jak to do konca jest z karbonowymi... mi mowili ze na przeciazenia itd sa swietne, ale jak w cos mocniej pierdolniesz to sie polamie... prawda li to?