ŻAR - karpiówka - kto do odświeżenia trasy i jazdy?
ŻAR - karpiówka - kto do odświeżenia trasy i jazdy?
Czy byliby chętni na "odkurzenie" karpiówki? W zaszadzie żar może być jedynym miejscem gdzie można by już zacząć śmigać przy stanie śniegu na stokach. Trasa fajna i można już zacząc sezon tylko warto byłoby się tam wybrać i może trochę ją ponaprawiać. Planujemy w weekend przyszły tam ruszyć albo może uda się coś w tygodniu podjechać, jak ktoś chętny to zapraszam z łopatą. tel. 533 150 105, pozdrower 

-
- Kontakt:
Nie ma zwalonych drzew już ? Nie bylem na Żarze cały 2011 sezon.hemi427 pisze:no trzeba się przejśc, może około czwartku wyskocze tam po południu z psem żeby najpierw zobaczyć co i jak. W kilka osób to można szybko ogarnąć i może coś podkręcić ją trochę . Jak ktoś ma bliżej to niech da relacje jak tam temat wygląda.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak mi coś świta, że karpiówka w zeszłym sezonie była nawet nawet. Tylko nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz tam jeździłem.
Kuciek= student z czasem to różnie u niego
:D:D
Zdajcie relacje jak trasa/ trasy wyglądają bo śniegu niewiele. Ja odpadam na roboty, czasu brak
Kuciek nie pij w środę to na czwartek dotrzesz :P
Kuciek= student z czasem to różnie u niego

Zdajcie relacje jak trasa/ trasy wyglądają bo śniegu niewiele. Ja odpadam na roboty, czasu brak

Kuciek nie pij w środę to na czwartek dotrzesz :P
-
- Kontakt: