Chciałbym poinformować że na forum odpaliła daawno zapowiadana Giełda. Tym samym ta na stronie głównej znika i w zakupy można bawić się tu na miejscu Zapraszam!
A czy tematy mogłby się nie wyświetlać w "nieczytanych"? Często z tego korzystam, a tak to burdel będzie
ps. Jak z konkursem "moja dziewczyna na moim rowerze" dostanę swą nagrodę?
A więc Nikom, jeśli czytasz, taka moja uwaga odnośnie giełdy na forum, nieco zachacza o regulamin:
TEMATY Z ALLEGRO / SPRZEDAZ
Tematy dotyczace aukcji internetowych w stylu "co za ******", "patrzcie jaki numer" itp. bede usuwane. Jezeli chcesz koniecznie podzielic sie linkiem do aukcji skorzystaj z przyklejonego tematu w dziale off-topic. Na forum obowiazuje calkowity zakaz umieszczania jakichkolwiek ogloszen wlacznie z ogloszeniami "pod przykrywka", czyli np. prosba o wycene roweru.
A konkretniej chodzi mi o ogłoszenia pod przykrywką i prośby o wycene roweru.
Jeśli jest możliwość, wypadało by na chwilę obecną zmienić ten punkt regulaminu forum ze wzgledu na giełdę, a w samej giełdzie umieścić dodatkowy temat/dział odnoszący się wyceny sprzętu, jestem zdania ze to bardzo pomogło by nowym użytkownikom, oraz osobom majacym problem z wyceną sprzętu, co tak naprawdę w realnym świecie jest dość upierdliwą sprawą.
teraz to dopiero będzie do przejrzenia multum nowych postów...
pomysł dobry ale proponuje zrobić oddzielną listę wyświetlającą nowe tematy w giełdzie. Było by to bardziej przejrzyste i czytelne.
Z tymi ostatnimi tematami może być naprawdę ciężko. Z tego co wiem nie da się tego ustawić ani łatwo zmienić. Nie obiecam, ale spróbuje coś z tym zrobić.