Giełda na głównej?

EZrider
Kontakt:

Giełda na głównej?

Post autor: EZrider »

Ej co to kurna jest że giełda jest na głównej i same [S] i [K] widać. Porypało?
bazooczyskoDH
Kontakt:

Re: Giełda na głównej?

Post autor: bazooczyskoDH »

Właśnie?? o co kaman??
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Zamknijcie sie i cieszcie sie, nowy dział, widać K I S bo tak czyściej i łatwiej znalesć cokolwiek, jak nie wiecie o co kaman to piszcie @ do Nikoma.
Back in black
TheSebaFr
Kontakt:

Post autor: TheSebaFr »

Nie podoba mi sie to, utrudnia dostep do ostatnio omawianych tematów na forum -,-
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

A mi nie podoba się stara giełda, utrudnia mi moderowanie tego zastałego działu na którym jest większy burdel niż na stadionach przez spamujących użytkowników.
LestatBiker
Kontakt:

Trwają prace nad tym, cierpliwości. Zachęcam do poczytania regulaminu giełdy w temacie GIEŁDA w pogaduchach.
Back in black
bazooczyskoDH
Kontakt:

LestatBiker
- rzeczywiście, bardzo się cieszę że na głównej stronie forum są tematy [K] i [S] , naprawdę fajnie ;) I nie mów żebym się zamknął bo nie mam 13 lat i kręconych włosów. Będziesz kiedyś "zielonym" to se będziesz mógł uciszać, tym czasem Ty nie pyskuj
LestatBiker
Kontakt:

bazooczyskoDH nie mam 13 lat i nie rozumuje jak 13 latek w przeciwieństwie do Ciebie, że nie potrafię wejsć bezpośrednio na forum i przeczytać dlaczego tak jest a nie inaczej. Jest nowy dział, o wiele lepszy niż stara giełda. Jest to ułatwienie dla nas użytkowników jak i moderacji, wiadomo nowy dział, wiele nieprzewidzianych utrudnień które zostaną rozwiązane, na chwilę obecna trzeba skupić się nad poprawkami w regulaminie, dlatego zachowaj cierpliwość bo utrudnienia jeszcze bądą, ale wszystko w swoim czasie do dopracowania. A funkcję zielonego przyjął bym bardzo optymistycznie.
Back in black
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

panowie bez ciśnienia.. o ile ciężko będzie rozdzielić nieprzeczytane tematy na forum to na głównej powinno być prościej. Jest to zadanie admina od spraw technicznych więc proszę o chwilkę cierpliwości.
AveFreeride
Kontakt:

Post autor: AveFreeride »

Mi tam się bardziej podoba.
PB: http://tnij.org/s49y
Rwr: http://tnij.org/p6pm
TO JEST KROSS NA TYM JEŹDZI KAŻDY PROS
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Dla czego nikt nie bierze pod uwage tego, ze taki burdel bedzie przez miesiac a pozniej nowe posty sie beda tam pewnie pojawiac w ilości 4-5 dziennie?

Teraz sie wszyscy rzucili ale pozniej stawiam, ze sie wyklaruje wszystko.
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
dzemi15
Kontakt:

Post autor: dzemi15 »

Jeszcze jakby było podzielone na K i S to było by miodzio ;)
[S]Kask 661 strike r.M http://tnij.com/RwJFU
BH+fox van r +box race 08 http://tnij.com/nOdoF
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Nic się nie wyklaruje, bo jak główna jest zapchana ofertami to można sobie nią tyłek podetrzeć a większości się nie chce przeglądać każdego działu forum z osobna.
kubekki
Kontakt:

Post autor: kubekki »

Jedynym powodem wchodzenia na dh-zone było forum, a nie powtarzane niusy z pb i dirt. Do tej pory jak sie coś rzuciło w oczy na głównej str forum to można było sie udzielić.A teraz nikt nie będzie wchodził na dany dział z osobna, w celu np. 'może komuś coś podpowiem z na temat serwisowania dampera'.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

bazooczyskoDH
spusc z tonu,Lestat napisal Ci spokojnie i kulturalnie,ze trwaja nad tym prace,a Ty sie unosisz jakby Cie do kata poslal.
Skoro jestes taki wiekowy (co swoja droga podkreslasz co jakis czas) to pokaz to swoim poziomem,a nie zachowuj sie jak stara ciotka.

tak jak napisal Nikom-musi nad tym przysiasc osoba odpowiedzialna za skrypt i zmienic ustawienia tak,zeby sie tematy z gieldy na stronie glownej nie wyswietlaly.

Swoja droga - kubekki mozesz wchodzic od razu na dh-zone.com/forum i wtedy omijasz glowna i masz wglad we wszystkie aktualne tematy bez wchodzenia w poszczegolne dzialy.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
bazooczyskoDH
Kontakt:

Re: Giełda na głównej?

piotrex - jeśli dla Ciebie zwrot " zamknij się / zamknijcie się" jest kulturalny to ok, już spuszczam z tonu;)
Pozdrawiam, stara ciotka :)

Ja się nie spinam, po prostu jak zobaczyłem co się dzieje na głównej to się troszkę zmartwiłem. Tak jak ktoś wyżej napisał, ja dla przykładu nie wchodzę na dh-z żeby czytać njusy tylko odpalam główną i patrzę czego nie przeczytałem jeszcze na forum. Jak tytuł tematu wydaje się ciekawy lub jeśli mogę mieć w nim coś do powiedzenia to wchodzę. Przynajmniej u mnie tak to działa. Wchodzę a tu same [s] i [k]. Jestem zarejestrowany na wielu forach, nie tylko rowerowych i nigdy się z takim "systemem" nie spotkałem;) Ale widzę że już sytuacja ogarnięta.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

heh,nie spojrzalem wyzej-bezposrednio nad Twoim postem jest post "trwaja nad tym prace (...)" stad konsternacja ;-).wybacz.
faktycznie,wyzej jest o zamykaniu sie,Lestat kazdy ma prawo do wyrazania opini,dopoki sa wyrazane luznym tonem nie po co wprowadzac elementu spiny.

wiesz,dzial wystartowal niedawno i na pewno wyjdzie pare baboli,stad prosba o ich zglaszanie i odrobine cierpliwosci przy ich eliminacji.
pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Jeszcze jedno:
Moznaby dodać usuwanie tematów w giełdzie. Po sprzedaży sprzedający by sobie sam usuwał i tyle. Chyba niegłupie.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

A może po porostu zamiast patrzeć na ostatnie tematy wejdźcie sobie na główną forum, marudy?
Że tak powiem "rażąca niewdzięczność", nie było giełdy - źle, jest - źle, wg mnie to że jest to sukces i teraz będzie tylko lepiej w tym temacie.
boogiel lepszy automat, po np 2 tygodniach temat sam się usunie
ODPOWIEDZ