..::POZERZY ROWEROWI::..
-
- Kontakt:
ja sam lubie sie zatrzymac i popatrzec jak inni skacza, ale nie komentuje pozniej tego w stylu "ale chujowo sie wybiles" czy cos takiego. Podejde, zagadam, popytam sie jak dzialaja niektore czesci i jest milo. A jak czuje sie na silach to probuje powtorzyc wyczyn. Mam ******* sprzet, praktycznie brak umiejetnosci, ale jezdze wylacznie dla wlasnej przyjemnosci i ucze sie nowych rzeczy. Dla krosiarzy wyglada to na pozerstwo, kiedy przez 30 minut skacze z 5 schodkow, a ja po prostu staram sie opanowac ladowanie na tylne kolo.
Wkurwiaja mnie jednak dzieci na makrokeszach badz nawet jakis dobrych rowerach kupionych przez mamusie. Jezdza takie dzieciaki, komentuja czego to one by nie zrobily, ale zle prady powietrzne sa... Az zal dupe sciska. Smieszy mnie natomiast, jak slysze komentarze, ze moj rower jest gorszy bo nie ma sprezyny z tylu :)
Wkurwiaja mnie jednak dzieci na makrokeszach badz nawet jakis dobrych rowerach kupionych przez mamusie. Jezdza takie dzieciaki, komentuja czego to one by nie zrobily, ale zle prady powietrzne sa... Az zal dupe sciska. Smieszy mnie natomiast, jak slysze komentarze, ze moj rower jest gorszy bo nie ma sprezyny z tylu :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
http://dirtowiec.blog.onet.pl/?qs <- teraz poczytałem, niezły ***** chyba ma 12 lat mario fr hahaha !
dzieci na makrokeszach to smutne...
jest jeden taki koleś na agrykoli który ma gdzieś13/14 lat i całkiem nieźle skacze na takim makrokeszu (np na wielbładzie...na hopca pod ujazdowskim).
naprawdę wielu bikerów powinno brać z niego przykład.
smutna sprawa jeżeli chodzi o niego to fakt że jego rower jest w naprawdę ciężkim stanie ,a przy tym doznaje ogromnych przeciązżen przy skokach...ten chłopak na dodatek jeździ bez ochraniaczy, bez niczego. tylko patrzeć jak sie rozp...doli i zostanie kaleką czy coś w tym stylu...
mam prośbę jak ktoś będzie na agrykoli niech go spróbuje uświadomić (ma zieloną ramę i żółty amor wygięty do przodu) żeby uważał bo mam wyrzuty sumienia że sam tego nie zrobiłem...
wypowiedzi enjoya,dzikusa powinna zakończyć ten topic bo więcej juz sie chyba nie da dodać....
jest jeden taki koleś na agrykoli który ma gdzieś13/14 lat i całkiem nieźle skacze na takim makrokeszu (np na wielbładzie...na hopca pod ujazdowskim).
naprawdę wielu bikerów powinno brać z niego przykład.
smutna sprawa jeżeli chodzi o niego to fakt że jego rower jest w naprawdę ciężkim stanie ,a przy tym doznaje ogromnych przeciązżen przy skokach...ten chłopak na dodatek jeździ bez ochraniaczy, bez niczego. tylko patrzeć jak sie rozp...doli i zostanie kaleką czy coś w tym stylu...
mam prośbę jak ktoś będzie na agrykoli niech go spróbuje uświadomić (ma zieloną ramę i żółty amor wygięty do przodu) żeby uważał bo mam wyrzuty sumienia że sam tego nie zrobiłem...
wypowiedzi enjoya,dzikusa powinna zakończyć ten topic bo więcej juz sie chyba nie da dodać....
Ma limit 60 znaków
ja k dla mnie pozer to gosc co ma spoko sprzet i sie nim w **** chwali. Mniej wazne jest to chy cos umie czy nie ale to ze przed wszystkimi grubasi sprzetem co mu go babcia z ameryki za dobre oceny kupila. A najbardziej wkurwiajacy to sa tacy co przyjdo i Cie krytykuja nie za to ze robisz cos zle tylko za to ze masz gorszy sprzet od niego!!!
I takich gosci trzeba jebac w krzyz, bo w dupe to dla nich za duza przyjemnocs.
I takich gosci trzeba jebac w krzyz, bo w dupe to dla nich za duza przyjemnocs.
-
- Kontakt:
w 100% sie zgadzam z dzikusem...
Akurat mlodym to mozna wybaczyc bo taki wiek , i wielu przez to pzrechodzilo, natomiast starszych nie trawie, tej drugiej grupy, a tego u nas pelno...
Faktycznie duzo potrafia ale wiecznie sie czepiaja , i oczywiscie full to hujnia bo nie dirt... rrrrrrrrrr nie nawidze tego...
I to odwieczne pytanie po co ci taki rower, jezu ;/
Akurat mlodym to mozna wybaczyc bo taki wiek , i wielu przez to pzrechodzilo, natomiast starszych nie trawie, tej drugiej grupy, a tego u nas pelno...
Faktycznie duzo potrafia ale wiecznie sie czepiaja , i oczywiscie full to hujnia bo nie dirt... rrrrrrrrrr nie nawidze tego...
I to odwieczne pytanie po co ci taki rower, jezu ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
jestescie zalosni - pod jednym wzgledem - ci co tepia pozerstwo to ludzie ktorzy sprzetu nie maja - ci co potrafia patrzec trzezwiej sprzet maja
moje pytanie - CH*J ci do tego ze ktos ma? Zajmij sie soba i patrz krytycznie na siebie, dopoki ktos sie z ciebie nie nasmiewa to NIE TWOJA SPRAWA
mam dosc dobry sprzet, trickow wielu nie umiem i MAM W DUPIE co o mnie mysla
moje pytanie - CH*J ci do tego ze ktos ma? Zajmij sie soba i patrz krytycznie na siebie, dopoki ktos sie z ciebie nie nasmiewa to NIE TWOJA SPRAWA
mam dosc dobry sprzet, trickow wielu nie umiem i MAM W DUPIE co o mnie mysla
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
http://dirtowiec.blog.onet.pl/?qs - no fucking comment.... nie mam sił...
PiczWicz
miło mi. dziękuje za pozdrowienia.
oblookałem twoją stronkę i fajna jest http://dirtowiec.blog.onet.pl/?qs
naprawdę dobra robota
miło mi. dziękuje za pozdrowienia.
oblookałem twoją stronkę i fajna jest http://dirtowiec.blog.onet.pl/?qs
naprawdę dobra robota
Ma limit 60 znaków
maciek jeszcze jedno, skoro ktos jest pozerem we krwi to co za roznica czy myka bikiem za 12k czy auterm za 12k? pozer to pozer... niczym sie nie rozni bujana na rowerze od zimnego lokcia autem...
a jak ktos mysli to wie ze do auta kase sie tylko wkłada... - paliwo, ubezpieczenie, plyny eksploatacyjne, mandaty :) plus strach ze ci wyrwa radio...
mam teraz i dobry rower i dobre auto i uwazam ze jesli sie wie jak sie obchodzic to nikomu sie nie gra na nerwach, chyba ze kogos koli ze on nie ma a inny ma... tak jak wielu z was
a jak ktos mysli to wie ze do auta kase sie tylko wkłada... - paliwo, ubezpieczenie, plyny eksploatacyjne, mandaty :) plus strach ze ci wyrwa radio...
mam teraz i dobry rower i dobre auto i uwazam ze jesli sie wie jak sie obchodzic to nikomu sie nie gra na nerwach, chyba ze kogos koli ze on nie ma a inny ma... tak jak wielu z was