[WAŁBRZYCH] Kona Stab Supreme SKRADZIONY

Zygus
Kontakt:

[WAŁBRZYCH] Kona Stab Supreme SKRADZIONY

Post autor: Zygus »

Siemano. Dzisiaj ok. godziny 11.30 dowiedziałem się że skradziono mój rower(zdjęcia poniżej) z piwnicy. Prawdobodobnie stało się to w nocy z czwartku na piatek(15-16.09.2011r.) Jak do tej pory powiadomiłem wszystkich moich znajomych żeby się rozglądali, oraz zgłosilem na policje.

PS. Jestem w 99%pewny ze zrobili to robotnicy remontujacy (ocieplajacy) moj blok, posiadaja oni dostep do piwnicy poniewaz trzymaja tam swoje materialy. Drzwi frontowe do piwnicy byly zamkniete, tylko dzwi do mojej piwnicy byly ruszane: zerwali dwie kludki i ukryte od srodka zamki (nie wiem nawet jak) W piwnicy Stały 4rowery: 2XC, Jeden HT kona stuff z Bomberem 55 i moja kona stab supreme, ukradli tylko fulla do ktorego zeby sie dostac musieli wyciagnac najpierw tamte rowery. Piwnice ladnie przymkneli i juz, Wiec musieli miec klucz do drzwi frontowych, zobaczymy co na to policja (watpie ze cos zdzialaja).

Prosze o pomoc w odnalezieniu i jakie kolwiek informacje oraz szukac czesci na sprzedaz z Wałbrzycha i okolic.
zygusdh@wp.pl Tel. 606-656-689

Poniżej dokładna specyfikacja.

Rama: Kona Stab Supreme 2005r.
Widelec: Marzocchi 888 R 2004r.
Damper: FOX DHX 5.0 300LBS

Kierownica: Funn fat boy czerwono biala 780mm
Mostek: Dartmoor cruiseder
Stery: dartmoor (biale)
Gripy: Prodigy biale

Siodło: Earth worx biale
Sztyca: Kalloy

Korby: Truvativ Husefelt
Support: Truvativ Giga Pipe- Team DH
Łańcuch: Sram
Pedały: HT nano biale

Napinacz: Prodigy
Przerzutki: Sram 7.0 2003
Manetki: SRAM 7.0
Kaseta: shimano

Koło przód:
Obręcz: MTX 33 biale
Piasta: choosen biale
Opona: Maxxis minion DH 2,7
Dętka: maxxis

Koło tył:
Obręcz: MTX 33 biale
Piasta: choosen biale
Opona: Maxxis minion DH 2,7
Dętka: maxxis

Hamulce:
Avid code 5 203mm

Obrazek

Obrazek
dedekFR1
Kontakt:

Post autor: dedekFR1 »

Czy przeciętny robotnik może oszacować że twój rower może być sporo więcej warty od tych które stały na wejściu, jak piszesz? Wydaje mi się że ktoś musiał wiedzieć co leży na rzeczy skoro przekopał się właśnie do staba i tylko jego przygarnął, aczkolwiek nie można niczego wykluczyć, tak jak i osób które znasz i znali oni wartość roweru. Przekopuje często sieć, to będę się rozglądał.
PawełDS2
Kontakt:

Re: [WAŁBRZYCH] Kona Stab Supreme SKRADZIONY

Post autor: PawełDS2 »

Zyga nie załamuj się może się odnajdzie a wtedy gość dostanie wpierdol od połowy Wałbrzycha ja powysyłałem wszystkim info będą się rozglądać ;(
SkowronWro
Kontakt:

Post autor: SkowronWro »

wrocław patrzy. Bedzie wpierdol jak sie gdzieś zauważy. Jesteśmy w kontakcie. Głowa do góry.
Aln
Kontakt:

Post autor: Aln »

Czarny Bór, Boguszów Gorce i Kamienna Góra się rozgląda! Często jestem we Wrocławiu więc patrzę!
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Wrocław patrzy [2].

Na pewno nie ukradł tego hipster bo Kona to mainstream.
conte23
Kontakt:

Post autor: conte23 »

Głuszyca, Jedlina Zdrój i okolice są obserwowane.
Jak coś to biję pierwszy :)
głowa do góry - znajdzie się :)
Rumun-lca
Kontakt:

Post autor: Rumun-lca »

Legnica tez sie postara:)
PawełDS2
Kontakt:

Zyga ja nie wiem czy dam rade ale jak ty masz czas to pojedź na giełde w Niedziele koło Kauflanda bo może być tak ze jakiś ****** tam z twoim rowerem pójdzie
Zygus
Kontakt:

Tak pojde, troche watpie zeby ukradli rower ktory by chcieli sprzedac 200metrow od mojego domu ale wszystko trzeba sprawdzc. Dzsiaj bylem w rowerowym z info i plakatem. Dowiedzialem sie ze juz jakies lepki chodzily po sklepach i pytaly czy skupuja uzywane czesci.
PawełDS2
Kontakt:

No ja też raczej będe z Retepem to się porozglądamy po mieście i po giełdzie nie martw się jak typa spotkamy to poczekamy z nim na ciebie :D
qbaqm
Kontakt:

Post autor: qbaqm »

dedekFR1 co Ty za pierdoły wygadujesz?! Jakimi kryteriami oceniasz robotnika, że się nie zna na rowerach? Jak zobaczysz mnie w pracy (kelner) to też stwierdzisz że się nie znam? Żenada...
metallica06
Kontakt:

Post autor: metallica06 »

Od Głuszycy wara nikt nie jeździ na takim ani podobnej konie a jak bym się dowiedział to sam bym obił skur****.
DustiN
Kontakt:

Post autor: DustiN »

heeh stary nie martw się. ja mam swoje cacuszko kone stuff , i ci powiem że mam zielony kolor a jak rypneli taki sprzęt jak twój tylko że RÓŻOWY xD to policja mnie spisała bo myśleli że to ta kona;P Ehh co zrobisz jak niektórzy strasznie zazdroszczą. nie martw się!
Dh To moja Druga połówka S**o !
Zygus
Kontakt:

Witam ponownie, wiosna za oknem wiec moze gdzies sie uda zauwazyc rowerek. Nie zapominajcie...
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Trzeba po gieldach jezdzic jak najwiecej, u nas tez zginal rower i byl widziany wlasnie na gieldzie - niestety niemota ktora go widziala nie ujela sprawcy ktory zwial.

Powodzenia!
ODPOWIEDZ