point-project dual 2 peka!! kumpel z ktorym jezdze ( ivan z wwa ) na zwyklej hopce stracil tylni trojkat!! hehe wyladowal juz bez tylnego kola... swietnie to wygladalo :D
moj point ?? buahahah no trzyma sie ... na 1/3 spawow hehhe
tylny trojkat przetarty i skrzywiony... haki pogiete....
ostatnio tail whipa probowalem i wyszedl tailwhip backflip nothing hehehh i sie troszke tyl pogial... ogolnie ramka spoka na poczatek.. ale miekka i co najlepsze to pracuje czasem - sprezynuje podczas jazdy :D:D:D
point I jest lepszy pomimo tego że jeźdze na poincie II , i nie pierdolcie ze haki z tyłu są słabe, bo jakiś tłuk na początku tak walną bo mu sie nudziło i teraz wszyscy sie tego trzymaja a większość nigdy tej ramy nie widziało !!!
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
ludzie jest tak: point 1 (project x) point 2 czyli to co ma adi i jeszcze jest bop funbike to mam ja :D:D:D 1 kazdy wie jak wyglada 2 nie ma tego spawu pod rura siodlowa i ma slabszy tylni trojka niz 1 a bop ma ten spaw i tez ma slabszy trojkat tylnie niz 1 ! ! ! !
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
zacznijmy od tego że ja jeżdże na poincie 1, 2 widziałem a tak wogule to obydwie te ramki to mi się nie podobją, kolor jest *******...nie chwila przecież to podkład jest...ja zbieram kase żeby pomalować na biały kolor i posypać brokatem...:D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)