Edit: I jeszcze jakaś opinia o x fusion vengeance?
Rune to ramka akurat na Twoje potrzeby, gdybys do niej wpakowal wlasnie Lyrica lub Vengeance to bylby super set.BlackHornet pisze:Co myślicie o ramie banshee rune? I jakie są szanse dostania używki?
Edit: I jeszcze jakaś opinia o x fusion vengeance
Kupno rowera chyba praktycznie zawsze wychodzi taniejZmieściłem się w 6k, jednak z wielu części można by zrezygnować na koszt tańszych, równie sprawnych, co sprawiłoby że dałbyś radę wyjść około 5k. Ja jestem za fullem. Jak =disbrainer= napisał, taniej Ci wyjdzie kupno całego roweru, a potem z czasem ew. wymiany.
viewtopic.php?f=10&t=68750
Raczej nie zrezygnuję ze składania, więc biorę pod uwagę HT albo dozbieranie 1-2k i składanie fulla. Rower ma być gotowy na sezon 2013 więc czas mnie nie goni.od siebie doradzilem juz wszystko co moglem. jesli sklaniasz sie ku skladaniu od zera, co na pewno daje wiecej frajdy, ale jest drozsze, to sam widzisz jak wyglada sytuacja cenowa.
proponowany naped podalem tylko jako przyklad czegos co dobrze dziala - nie wspomnialem ze jest najtansza opcja, ba - napisalem nawet ze w podsumowaniu bralem same nowe czesci. mimo wszystko wg mnie dobrej ramy full w tym budzecie + reszta sensownego, a nie "jakiegos" osprzetu, nie zlozysz.
Ja bym nie przeżył roku bez rowerowaniaBlackHornet pisze: Rower ma być gotowy na sezon 2013 więc czas mnie nie goni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości