NS Core 1 2012rok
NS Core 1 2012rok
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Moje pytanie dotyczy roweru tego co w temacie... Core 1. Do tej pory jezdzilem na rowerkach typu XC ale w miare czestszych wypadów w góry apetyt rośnie na bardziej agresywna jazde. Chcialbym spróbować sie w DH i tutaj moje pytanie. Czy ten rower nadaje się do ostrych zjazdów dla początkującego, co ewentualnie w nim trzeba wymienic? Czy cena 4200zl jest odpowiednia. Może powinienem wybrac inny model seri np 2 lub jakiś starszy rocznik? Z góry dzięki za odpowiedz i liczę na Waszą pomoc
Rower sam w sobie jest dobry, przyjemnie się podjeżdża, rama moim zdaniem jedna z lepszych HT do DH, fajne geo uniwersalna, waga bdb
Ale w tej cenie można kupić/złożyć dużo lepszy sprzęt,
Jeśli nie chcesz się bawić w składanie/nie znasz się na sprzęcie a chcesz mieć gotowy rower, to poszukaj starszych roczników cena może być o polowe niższa, a resztę zainwestuj w ochronę, albo wyjazdy.
No i fundamentalne pytanie :P czy używki wchodzą w grę, bo jeśli tak to w tej cenie za HT masz naprawdę konkretny sprzęt.
Ale w tej cenie można kupić/złożyć dużo lepszy sprzęt,
Jeśli nie chcesz się bawić w składanie/nie znasz się na sprzęcie a chcesz mieć gotowy rower, to poszukaj starszych roczników cena może być o polowe niższa, a resztę zainwestuj w ochronę, albo wyjazdy.
No i fundamentalne pytanie :P czy używki wchodzą w grę, bo jeśli tak to w tej cenie za HT masz naprawdę konkretny sprzęt.
Właśnie chodzi mi raczej o nowy rower bo z używkami to róznie bywa. Jakieś ukryte wady, za bardzo podkatowane widelce itp. Raczej stawiam na nowe tym bardziej że ten rower chce wziąść na raty bo wykosztowałem się miesiąc temu na CB LTD Race 2011. Zastanawiałem się nad trochę gorszym modelem Core 2 z 2011
http://allegro.pl/rower-ns-bikes-core-2 ... 47792.html
Dużo niższa cena i osprzęt nieco gorszy
http://allegro.pl/rower-ns-bikes-core-2 ... 47792.html
Dużo niższa cena i osprzęt nieco gorszy