Czy zna ktoś adres strony zooma?? Cieszyłbym się jeśli by ktoś podał adres mkbika. prosze też o opinie o kostce zoom dh. ile kosztuje??
podobny temat był już ale nie mogłem go znaleźć więc jeśli ktoś chce się wypowiedzieć na temat tego że nie powtarza się tematów to niech lepij zamilknie:)
Ale czy ktoś zna adres strony ZOOM'a??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ja tez mam taki mostek Zoom dh zobaczcie foty w podpisie moze cos tam widac mostek jest w miare mocny bo narazie mi nie poległ ale ja nie jezdze za mocno ale wykonanie nie jest zbyt staranne jest kilka dziurek i krzywo wyciety jest malowanie taz lipne ale ujdzie
to fakt ze krzywy troche jest ;)
ale ogólnie przeżył już ponad rok jazdy - w miedzy czasie poszły siekochac2 kierownice a on dalej dłuży bez żadnych ubytków :)
na twoją jazde stasiu to niech polecą coś do ostrego trekingu:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ty 4X??? coraz bardzie mnie zaaskakujesz:D kiedy wreszcie wyjdziesz na bika?????
A ten zoom co go masz hellboy to taki sam jak mikela?? gdzie go można kupić?? na mkbike jest ale ten typ z tego sklepu mówi że on inaczej troche wyglonda niż ten ze strony zooma. mówi że jakiś mniej kanciasty:|