koledzy bustrzaki ( ho hi rzarcik ) buduje hałupe tynki żem wyloł ino kurnik posadzilem i niewm jakiego bytonu użyć aby móc jiździć po chałubie rówerwm górski z teleskopem iz rogami przymierzam się do kópna zaprawy budowlanej MISOKRET ( 0,5 % utwardzacza w 100g, schnięcie 45 min od wylania) albo
SOKRATES ( ale łotym nic niewiem bo mi synśiad marian pytpowiedzuiał i pyrydzil. u Pikutów zobaczył żem pikne ule itak mi sie spodobały że z zimnoł krfią się na nie żem spóścił. koledzy ale jest jescze jeden problem matka gnebi mnie żebym sobie kupił figi babskie i nie wim jak bebą one leżeć na męskim odbytnicy .
za odp z góry dzięki ( jaki rower mam sobie kupić do zjazdy po schodach chałupy do 869 zł najlepiej jak był by to Oranż albo Dżajand
tylko nie pomysl ze sie z ciebie nabijam (w zadnym wypadku) ale jak rower kupowac to moze jakiegos pointa albo draga izlozyc???a naprawde chcesz jezdzic bo domu??:P
łooo starszno dobry pomyseł jysze żym na to ni wpyd, ale wpydne.....
a zaprowe to misokrates bo sokrates sie gnie ino bardzo i chybo by ci nici ino wyszły z tego citkiego.....
no a rower to dżajanta albo konia bo sa fajne ino takie no......
och dzinkuje bachdzo podnieśliscie mnie tym samym na spoójó wenętrznym
mam jescze jedno pytanie jakie polecacie bagażniki do oranżów bo mam dziełkę uprawną i niemam czym ogórów zwzozic do chałupy