Bomber Z3 QR20
Bomber Z3 QR20
Mam pytanie dotyczącego tego amorka jest to model z 99 roku, nówka na sztywną oś, 100 mm skoku, wiadomo jak to wygląda (miód :-) ). Czy cena w okolicach 900 zl za ten sprzęt ( z osią i adapterem do zamocowania tarczy) to wysoka cena?? Poradźcie mi bo chce coś kupić a prawie sie zakochalem w tym sprzęcie ;) hehe. Pozdro
czy jest warty 9 stówek....hmmm coś jest warte nie tyle ile jest rzeczywiście warte, ale ile ktoś chce za to zapłacić....jeżeli ci pasuje to bierz....
swoją drogą w tej CNCowanej podkowie można rzęczywiście się zakochać:-) a te późniejsze modele - "makdonaldy".....feee
te widelce biją na głowę (jeżeli chodzi o np. trwałość) prawie wszystko co jest obecnie na rynku, są bezobsługowe - raz na sezon olej zmienisz i gotowe...
pooglądaj sobie pedeefy na strone marzocchi (będzie wiadomo co to cudo w środku ma,....itp)
golenie 30 mm...sztywności DJ to nie ma....ale mieć nie musi - kasuje go jakością pracy.....
zastanów się dobrze co innego za 900 zł na oś 20 mm możesz mieć...
pozdr
swoją drogą w tej CNCowanej podkowie można rzęczywiście się zakochać:-) a te późniejsze modele - "makdonaldy".....feee
te widelce biją na głowę (jeżeli chodzi o np. trwałość) prawie wszystko co jest obecnie na rynku, są bezobsługowe - raz na sezon olej zmienisz i gotowe...
pooglądaj sobie pedeefy na strone marzocchi (będzie wiadomo co to cudo w środku ma,....itp)
golenie 30 mm...sztywności DJ to nie ma....ale mieć nie musi - kasuje go jakością pracy.....
zastanów się dobrze co innego za 900 zł na oś 20 mm możesz mieć...
pozdr
-
- Kontakt:
wyglada jak normale jak z3 lat 98-99 ma rozkrecalny caly booster korona haki na gruba os srednica goleni 30mm, regulacja twardosci, a tlumienie przez gestosc oleju, kumpel zakupil taki widelec i bylo ok, ale za pare dni sie kapnelismy ze jest cos nie halo bo ma krzywy booster odeslali go do Gregorio i co?? USZKODZENIE MECHANICZNE nowy booster 170zl, ale to jest jakas muka, widelec wsztywny fajnie chodzii, ogolnie warty uwagi, jak bedziesz sobie dorabial mocowanie do tarczy do niego to musisz miec taka blaszke od wewnetrznej strony goleni, w goleni goleniu sa dwa otwory z gwintem zeby przymocowac adapter i musisz to jeszcze od wew strony zlapac taka blaszka oryginalalna ma ze 3mm grubosci i tez ma dwa otwory i gwint
.::TIC::.
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
polecam, mam takie cos od paru miesiecy, wczesniej miale dj ktory pekl na tym wlasnie boosterze:), tylko orginal jest zbyt miekki jak dla mnie ,ale pasuja sprezyny od mxr 105mm bodajze, a i uwazaj na zaworki tlumienia( takie plastikowe podkladki ) moje wykruszyly sie po 3 dniach ale to wina sprezyn bo miekkie byly i dobijalo.
Czyli nic tylko brac, a za 850 :) to pewnie od Masła , kolor czerwony :)
Czyli nic tylko brac, a za 850 :) to pewnie od Masła , kolor czerwony :)
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Hmm ja jezdzilem na takim i chodzi superowo i jest niezniszczalny (prawie:) no i wszystko da sie oddzielnie wymienic a to jest juz cos, tylko nie wiem czy w cieszynie w domino sport nie dalo by sie go taniej dostac bo pare miesiecy temu jeszcze tam staly noweczki w gablocie takie srebrne.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
-
- Kontakt: