Foty będą jutro , ponieważ dzisiaj nie odebrałem rowerka z serwisu. Kendy to szmaty. Ale są tylko dlatego , że kupiłem komplet za 60 zł(oczywiście nowe).
myślę że jak kupisz od tej samej osoby na allegro i pod ten sam wymiar to nie będzie problemów. Najlepiej to zamów pod 5th elementa i pod faitha (+ na wszelki wypadek szerokość tulei i średnicę śruby) to Ci dobiorą.
Nieźle wygląda Fajny Faith.. z tymi 888 tym bardziej. Też będę chciał sobie ósemki sprawić, duża różnica wg juniora? I tak jak piszą, ta podkładka nie pasi Polecałbym Ci też kierę szerszą kupić, też miałem truativa i bardzo fajnie mi się jeździło ale teraz na 790 jest wypas
A więc tak:Zje*ała mi się boszka jak chciałem obciąć sterówke:D Kiera też pojdzie do zmiany i w planach mam również kupić dhx'a 5 , ale na początek spróbuje wysłać 5 element do proshoxa:D
Mały up:tarcze hayes V8 203, pedały, przycięta sterówka o 1,5cm, Lada moment będę zamawiał SLX 2k12. Jak zmienię hamulce wrzucę bardziej aktualne foto.
O saintach: Po przejechaniu ok. 3km dopiero poczułem ich moc. Cholernie trudno zrobic wheelie:D Przynajmniej teraz ,jak ich jeszcze nie wyczułem
Ale nie żałuje wydanej kaski