obozy freeridowe & downhillowe

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Troche to smieszne jak tak se czytam ;p Place ziomowi za to to bede robil co tylko mi sie podoba ( w rozsadnych granicach oczywiscie ) . Ja tak to widze... A nie jakes kary, no ale coz. Ja tam akurat nie pale nie pije ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

No coz....Odechciało mi sie takiego obozu troszke :D A czesto robił takie akcje czy nie?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a jaki byl koszt tego obozu ??
www.hcfr.pl !!
Bkillah
Kontakt:

tylko chodzi mi o to razem z doliczonymi wszystkimi rzeczami - jedzenie, wjazdy i td.
www.hcfr.pl !!
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

sam oboz 1250 pln, ale o dodatkowych kosztach nie mowia! Ale na wszelki wypadek trza miec 100 150 zlotych
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Ale ogolnie oboz jest na + czy na -...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
remaker
Kontakt:

Post autor: remaker »

a jak to jest z tymi grupami....ci co maja "lepszy" sprzet do jedenj grupy, co maja ochraniacze do drugiej a ci co nie maja w ogole tego ani tego:P do jeszcze jednej? i jak bedzie z tymi cwiczeniami. ja np jestem totalny amator.zainteresowalem sie kolarstwem gorskim w TV i raczej nic nie umiem:P wiec czy oni mnie czegos naucza (instruktorzy ) czy raczej bedzie "ucz sie sam"?
TV Sucks,
Ride Your Bike!
remaker
Kontakt:

a jak to jest z tymi grupami....ci co maja "lepszy" sprzet do jedenj grupy, co maja ochraniacze do drugiej a ci co nie maja w ogole tego ani tego:P do jeszcze jednej? i jak bedzie z tymi cwiczeniami. ja np jestem totalny amator.zainteresowalem sie kolarstwem gorskim w TV i raczej nic nie umiem:P wiec czy oni mnie czegos naucza (instruktorzy ) czy raczej bedzie "ucz sie sam"?
TV Sucks,
Ride Your Bike!
Bkillah
Kontakt:

ale Dasiek czy wyciagi sa wliczone ubezpieczenie i takie tam ??
www.hcfr.pl !!
Dasiek
Kontakt:

Bladego pojecia nie mam!Jja przepisywalem tylko z katalogu! O wyciagach nic nie pisze ( w katalogu), a ubezpieczenie jest wliczone "UBZEPIECZENIE: NNW" (tak jest napisane w katalogu- inf z 2004 roku)
Wydaje mi sie, ze Cie nie powinni olac-ucz sie sam, tylko Ci pokaza co i jak( tak mi sie wydaje)
Pozdro!
futro
Kontakt:

Post autor: futro »

1. W cenie nie ma wyjazdów na Skrzyczne, jak pojechaliśmy na Szyndzielnie w bielsku i z tamtad zjeżdzaliśmy do szczyrku to wtedy nam postawili godonle ,ale poza tym chyba zawsze trzeba za siebie płacić.
2. Jeśli chodzi o grupy to podstawowym kryterium są umiejentności, ale raczej nie puszczą cie na Skrzyczne w samym kasku na rowerku XC i z jakims dziadowskim amorem, chyba że na prawde kotos na tym by wymiatał.....
Pozdrawiam Futro !!!!
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

[b]rastabandit[/b] w polsce nie ma waskich sciezek metr nad ziemia w lasku bo w laskach mieszkaja swistaki i trzeba je chronic

LOL!! swoja droga to moze samemu nalezaloby ruszyc pupe i cos z tym zrobic? no? i co? nikomu sie nie chce? nie dziwie sie :>
www.trialshop.pl
Dasiek
Kontakt:

Jesli ja mam treka: http://www.trekbikes.com/bikes/2004/mountain/4300.jsp
Po lekkich przerobkach, napinacz, nizsze siodelko itp.. FF ochraniacze na golenie, pelne rekawiczki! To mnie puszcza??? A na baiku skacze...tzn lubie dable :)
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

A to juz mysle jest jzu pytanie do samego organizatora.

PS. Tak sobie myslalem nad tym rygorem i karami i mysle ze kary moglyby byc bardziej konstruktywne. To znaczy ze zamiast pompek - przysiady. Wiadomo, ze rece tez sie przydadza w zjezdzie itp ale jednak jak ktos na drugi dzien bedzie mial tak wielkie zakwasy w nogach ze mala bania to wydaje mi sie ze bardziej to zapamieta niz iles tam pompek, po ktorych za 3 minuty odpocznie. Albo rownorzednie z przysiadami jako kary moga byc takie jak np. wznoszenie lydek, jak sie zrobi ponad 100 to sie pozniej juz nie chodzi przez czas dluzszy niz 3 minuty
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja mam inne pytanie- czy ktos z wrocka mialby ochote pojechac ze mna do myslenic na przyszle wakacje??? Wyjazd 2-3 tyg, termin praktycznie dowolny (w obrebie wakacji) :)
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Pierd.ole taki wyjazd , jakis rygor ku.rwa co to jest wogole z tym Skura. Powiedzmy ze jedzie 20 doroslych gosci i co ?! Skura bedzie im kazal pompki robic bo zebow nie umyli ?! Juz wole sie z paroma qmplami wyjechac i bede mial to samo za ta sama kase gorzej ze bysmy tras nie znali
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

wd40, ja pewnie bede jechac do myslenic na wlasnie 1-3tyg ale z rodzicami i ew. ciotka i jej chlopakiem. Za jakies naprawde smieszne pieniadze, tylko zarcie musimy sobie we wlasnym zakresie robic. Ale teraz caly czas bede meczyl starych zebysmy pojechali wlasnie do Myslenic, a nie do Rabki (chociaz tuz obok) albo innego Podgórzyna. A termin to bedzie pewnie druga polowa sierpnia. Jak beda jakies pewne zawody to moze w tym terminie, zeby chociaz sobie popatrzec, a moze i cosik wiecej. Narazie jest pazdziernik i nic jeszcze nei wiadomo
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
remaker
Kontakt:

chlopaki macie linka do tego obozu w autrii? :)
TV Sucks,
Ride Your Bike!
Bkillah
Kontakt:

remaker tego obozu co ja mowilem ?? no linka nie ma ale... gg 3108496 i mowie Ci wszytsko bo ja to organizuje :D pozdro
www.hcfr.pl !!
ODPOWIEDZ