Protone Air kit Boxxer

sasiel
Kontakt:

Protone Air kit Boxxer

Post autor: sasiel »

Witam mam pytanko do użytkowników tego air kita czy warto kupować to do boxxa 2012 rc. Wiadomo waga leci i to sporo ale jak z regulacjami czy duzo daje ten kit? większa możliwość regulacji oprócz compresji i powrotu jak to jest w standardzie w race+
royal'ek
Kontakt:

Post autor: royal'ek »

więcej szkodzi niż polepsza 8-) jak znajdziesz, to kup używany, przetestujesz sobie, może Ci się spodoba. protone lubi tracić ciśnienie i ma korki plastikowe, zajeżdżające vietnamem. jego zaletą jest to, iż jest czulszy i regulujesz ciśnienie w komorze pod daną wagę, nie trzeba się bawić ze sprężynami.
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Są już odpowiedniki innych firm które się dużo lepiej sprawują. Poszukaj na forum bo pamiętam że była oferta pod tytułem "wysyłasz i każdy amor przerobimy na air".
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

royal'ek pisze:więcej szkodzi niż polepsza jak znajdziesz, to kup używany, przetestujesz sobie, może Ci się spodoba. protone lubi tracić ciśnienie i ma korki plastikowe, zajeżdżające vietnamem. jego zaletą jest to, iż jest czulszy
888 jest wybitnie mniej czułe. Poniżej poziomu Duro schodzi z właściwym sagiem, Gówno i tyle.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

royal'ek pisze:jego zaletą jest to, iż jest czulszy
Wiekszej bredni dzis nie slyszalem :D

reasumujac protone

plusy:
-waga

minusy:
-praca
-cena
-wykończenie

coś za coś wybor nalezy do Ciebie. Ps przeciez to nie jest tlumik :P Wiec powrotu tym nie regulujesz :P
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Nie lepiej kupic solo air kit?
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Lepiej... ale zapłacisz więcej z tego co widziałem.
ODPOWIEDZ