PILNE- Zamówienie z CRC
PILNE- Zamówienie z CRC
Witam. Zamawia może ktoś coś z CRC? Jestem chętny wiec mogę się do kogoś dołączyć.
BTW
Tak orientacyjnie ile może iść paczka z tamtąd?
BTW
Tak orientacyjnie ile może iść paczka z tamtąd?
-
- Kontakt:
http://rowerowy.com/Search/troy%20lee%20designs/cat-0
cos tam jednak jest..
co do samego tematu- zalezy ktora opcje wybierzesz. na poczatku darmowa wysylka powyzej 100gbp byla realizowana poprzez parcel force,dostarczamy w Polsce przez GLS-paczki byly w 5dni..Potem przyszedl kryzys (erghhhh...) i zaczeli wysylac royal mailem 2nd class,co odpowiada naszej przesylce ekonomicznej,obslugiwanej przez Poczte Polska.i idzie pomiedzy jednym tygodniem a dwoma.i juz nie jest tak fajnie.
zawsze mozesz doplacic do DHLa,z tego co pamietam to kolo 10-15funtow i jest w 3-5dni.
cos tam jednak jest..
co do samego tematu- zalezy ktora opcje wybierzesz. na poczatku darmowa wysylka powyzej 100gbp byla realizowana poprzez parcel force,dostarczamy w Polsce przez GLS-paczki byly w 5dni..Potem przyszedl kryzys (erghhhh...) i zaczeli wysylac royal mailem 2nd class,co odpowiada naszej przesylce ekonomicznej,obslugiwanej przez Poczte Polska.i idzie pomiedzy jednym tygodniem a dwoma.i juz nie jest tak fajnie.
zawsze mozesz doplacic do DHLa,z tego co pamietam to kolo 10-15funtow i jest w 3-5dni.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
.
To wszystko zależy co zamawiałeś, czy ten przedmiot jest spopularyzowany, przesyłka zwykłym servicem (zamawiałem aż 7 miesięcy temu ostatni raz więc mogło się coś pozmieniać) przyszło mi po 6 dniach od zmiany statusu(jak zapewne wiesz to wszystko zależy kiedy Ci się status zmieni na stronce-potwierdzenie karty i spakowanie-wysłanie, mi się zmienił dopiero po 3 dniach), jak zamawiałem koszulke TLD i pare śrubek, których u świetnego polskiego dystry RF'a do korb nie dało się dostać to przesyłka wyniosła mnie 10 funtów, jak ściągałem same rękawiczki to 5 funtów. Promocja wysyłkowa dotyczy tego najtańszego wariantu wysyłki, którego ja zawsze używałem, bo głupotą jest płacić dodatkowe pieniądze za 2 dni... Tego wariantu Royal Service nie używałem, więc tą opcją będzie Ci szło max 3-4 dni. Tak jak napisałem wcześniej, po zmianie statusu, max 6 dni i jest u Ciebie, nie tyczy się to spakowań i akceptacji karty bo to różnie bywa, raz przyjęło mi po 2 dniach, raz po 4 i tak można spekulować. Zawsze na najtańszych opcjach wysyłki jechałem i nie miałem problemów więc polecam, a troche tego ściągałem.
Pozdro
Pozdro
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
kontakt@antidotebikepark.pl