Myślenice, zawody JRO, przebieg trasy
Myślenice, zawody JRO, przebieg trasy
Hej, czy ktoś ma jakieś informację dotyczące przebiegu trasy na zawody? Jedyna opcja dla mnie to wpaść pojeździć w czwartek bo niestety pt i sb odpada a chciałbym w niedzielę wystartować. Pytanie tylko czy w czwartek będę wiedział gdzie jeżdzić
z góry thx za info jak ktoś cos wie. pzdr

pewenie będziesz wiedział bo myśle ,że trasa będzie otasmowana :)tylko pytanie czy będzie otwarta ? bo treningi są od piątku :P mam nadzieje ,że nie będzie to trasa pod wyciągiem tylko stara pucharówka z contestu przy 4 albo ta długa dh w lesie przy 1 bo jak dla mnie ta pod wyciągiem to kibel ... a i odrazu dopowiadam ,że umiem latać chopy lepiej czy gorzej to te tam dolatuje i tak dalej bo zaraz będą mnie cisnąć ludzie z 'rejonu; ,że nie podoba mi się bo nie umiem i tak dalej , poprostu mi się nie podoba to moje zdanie , nie czuje jej .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Górna połowa trasy jest ok , brakuje jakiegoś spowalniacza po pierwszym stromym odcinku , przy suchych warunkach prędkości będą kosmiczne. Najmniej ciekawy jest 500 m odcinek przed dropkiem , przy miękkiej nawierzchni , trzeba będzie ostro pedalić , z drugiej DH to sport mocno wytrzymałosciowy , więc niech dziewczęta nie jęczą
. Końcówka w sam raz do długich lotów.
Trasa wymaga jeszcze sporych nakładów pracy, nie wątpię, że chłopaki budowlańce nie odpuszczą dopóki nie wycisną z tej opcji maxa.
Dla spragnionych leśnych doznan , pomiędzy treningami można pośmigać na licznych nielegałach (polecam odświeżonego Puchara przy czwórce).

Trasa wymaga jeszcze sporych nakładów pracy, nie wątpię, że chłopaki budowlańce nie odpuszczą dopóki nie wycisną z tej opcji maxa.
Dla spragnionych leśnych doznan , pomiędzy treningami można pośmigać na licznych nielegałach (polecam odświeżonego Puchara przy czwórce).
quilong nie powinno być źle :
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=554 .
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=554 .
Też tak miałem dopóki info dzis nie zyskałem ale myslony znasz. Pod wyciągiem bez na prawde ostrej pracy trudno będzie coś konkretnego wyciągnąc. Ogólnie trasy walczące z górą maja ten problem. Inna sprawa, że Myslony na mokro maja chyba najgorszą glebe w pl, zwłaszcza jak wiecej niz 1 dzien popada to pamietam treningi gdzie sie ludziom koła przestawały kręcić.EDDIE pisze:Korean_Boy - jak dobrze, że to napisałeś, bo zaczynałem żałować, że nie pojechałem.Po za tym, czy tylko mi się wydaje, czy innym też, że 50pln za wpisowe i 2 wjazdy to już przesada ?
A co do cen - nie ma co marudzic i tak wzgledem cen zachodnich mamy tanio no i jakby chodziło tylko o ilość jazdy za forse to nikt na zawody by nie jezdził

nie ma cen EU bo warunki tez nie są EUSpaced pisze:A co do cen - nie ma co marudzic i tak wzgledem cen zachodnich mamy tanio no i jakby chodziło tylko o ilość jazdy za forse to nikt na zawody by nie jezdził

Jeśli chodzi o podział ceny na dwa dni nie jest tak zle w gruncie rzeczy cenowo chyba wyjdzie podobnie a jesli np. w sobote uszkodzisz sprzet badz siebie;] jestes w plecy tylko jeden karnet a nie 100zł;) Sa tez tacy co przyjeżdzają tylko na niedziele wiec rowniez nie musza płacic 100zł tylko 50zł;)
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/