[podkarpacie] DH FR Dirt Trasy, Zawody 2012

oski 34
Kontakt:

Re: [podkarpacie] DH FR Dirt Trasy, Zawody 2012

Post autor: oski 34 »

Kolega w Przemyskim Azymucie pytał :) Coś więcej ... no na razie budujemy trasę :mrgreen:
BiałyMadball
Kontakt:

Post autor: BiałyMadball »

Rozmawiałem z ludźmi z Laworty (Ustrzyki Dolne)...

"Tak więc sezon zaczynamy tradycyjnie w weekend majowy. Będziemy mieli czynne codziennie w dniach 1-6 maja w godz. 10-18 (o ile pogoda na to pozwoli). Pózniej to dopiero w czerwcu na długi weekend no i na wakacjach, chyba tak jak w zeszłym roku."

Na chwilę obecną są tam 3 trasy które trzeba poprawić i dodać kilka elementów (hopy, bandy itp). Do pomocy będzie pewnie kilku ludzi z wyciągu + może jeszcze kilka osób z gminy (bo trasy należą do nich i to oni zajmują się utrzymaniem).
Szukam chętnych osób, które by tam ze mną pojechały i pomogły kopać te traski. Oczywiście można liczyć przez to na darmowe karnety, zniżki itp... Nie chcę tego robić wyłącznie sam by później nie było czegoś takiego, że "aaaaaa chujowa ta hopa, trzeba ją przebudować" :) Może akurat ktoś wymyśli coś fajnego...

Jeśli macie czas, macie chęci... to pisać do mnie i ustalimy wspólnie jakiś termin.Pozdrovson !!! :)
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
ODPOWIEDZ