co sadzicie o black boxie??
co sadzicie o black boxie??
mam zamiar kupic sobie blacka boxa ale nie wiem jak bedzie mi sie spisywal w moim dragu jezeli ktos na nim jezdi to dajcie znac oczywiscie chodzi mi o tarcze :] mechaniczna !! pozdro
bike 4 fun :]
Jam mam w dragu na duro zalozonego i jako przedni champel jest wyyrabisty
mam okolo 2 miechow i dziala do tej pory ani razu niemusialem linki podciagac a co chwila wale pivoty na przednim i co chwila staje na przednim
A sile ma no coz...
mnie (70kg) podnosci jak siedze i go wdusze tak ze moge otb zrobic
Foty niestety jeszcze niemam wiec ci niepokaze
Ale naprawde warto szczegulnie za ta kase nawet jakby z 500 kosztowal to bym go drugi raz kupil
mam okolo 2 miechow i dziala do tej pory ani razu niemusialem linki podciagac a co chwila wale pivoty na przednim i co chwila staje na przednim
A sile ma no coz...
mnie (70kg) podnosci jak siedze i go wdusze tak ze moge otb zrobic
Foty niestety jeszcze niemam wiec ci niepokaze
Ale naprawde warto szczegulnie za ta kase nawet jakby z 500 kosztowal to bym go drugi raz kupil
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
nie ma co tu duzo o nim gadac...
bierz i tyle :D
na poczatku bedzie za ostry, ale to kwestja wyregulowania
potem na streecie idzie wszystko, latwiej go wyczuc niz v-brake
i wszystko ma lepsze
podziekuj juz panom z forum za odpowiedzi i kupuj go, takiego mechcanika z sila i modulacja hydraulka nie znajdziesz za taka cene ;)
bierz i tyle :D
na poczatku bedzie za ostry, ale to kwestja wyregulowania
potem na streecie idzie wszystko, latwiej go wyczuc niz v-brake
i wszystko ma lepsze
podziekuj juz panom z forum za odpowiedzi i kupuj go, takiego mechcanika z sila i modulacja hydraulka nie znajdziesz za taka cene ;)
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
a ja to powiem tak:mam blackboxa z przodu,mialem z nim juz jedna fajna glebe (w lasku),ja to znioslem gorzej niz on bo sie ledwo poruszalem jemu nic sie nie stalo :).kolesia ze sklepu rowerowego (z 90kg wagi) stawia na przednim kole.a moj rowerek wazy kolo 18kg...KUPUJ!!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
mhm moze jeszcze ktoś ma cos do powiedzenia w jego temacie bo właśnie zastanawiam sie czy by go nie kupić.. potrzebuje jakiś tani a MOCNY (modulacja może być średnia) hampel na przód do rowerku do DH który sporo waży.. czy black box podoła? a i co to ma być z tym że hamuje przez pierwsze dwa miechy?? bo to mie troche zaniepokoiło.. !!
-
- Kontakt:
nie polecam
faktycznie przez 2 miechy hamował jak avid
teraz maxymalne wciśnięcie klamki przy 20 kmh powoduje spowolnienie roweru
waże 65 kilo i nie moge postawić roweru na przednie kołe bez mocnego szrpnięcia, w sklepie też nie byli mi go w stanie wyregulować,
po Skrzycznym stał się strasznie miękki i przetarła się sprężynka do regulacji wewnętrznego klocka (jak bys rozebrał go to skapujesz o czym mówie)
ale inni go chwalą - może dobry mechanik potrafi go ustawić
ja jeszcze liczę na pomoc od dystrybutora, wymiane sprężynki i klocków jak to nie pomorze idzie do śmieci
faktycznie przez 2 miechy hamował jak avid
teraz maxymalne wciśnięcie klamki przy 20 kmh powoduje spowolnienie roweru
waże 65 kilo i nie moge postawić roweru na przednie kołe bez mocnego szrpnięcia, w sklepie też nie byli mi go w stanie wyregulować,
po Skrzycznym stał się strasznie miękki i przetarła się sprężynka do regulacji wewnętrznego klocka (jak bys rozebrał go to skapujesz o czym mówie)
ale inni go chwalą - może dobry mechanik potrafi go ustawić
ja jeszcze liczę na pomoc od dystrybutora, wymiane sprężynki i klocków jak to nie pomorze idzie do śmieci