Dartmoor Hornet jaki kolor dylemat ???
Dartmoor Hornet jaki kolor dylemat ???
siemka jestem na kupnie Horneta i zastanawiam się jaki kolor brać, w grę wchodzi czerwony albo niebieski, od kilku osób słyszałem, że ten niebieski jest blee a czerwony fajny ale osprzęt (kierownica, pedały, sztyca) mam niebieskie, do tego wchodzą 66 rc2x z czarnymi goleniami, linki też planuję niebieskie, koła mam obręcze białe, tu mam do was pytanie jakby się to komponowało z czerwona ramą (czerwono- niebieska kombinacja raczej rzadko spotykana) czy lepiej odpuścić i wziąć niebieską ???
niejednokrotnie widziałem na tym forum tematy o kolorach, a ty uprzejmy kolego jak nie masz nic w temacie do powiedzenia to się nie udzielaj, bo nie po to temat zakładałem żeby od cb usłyszeć, że mi nie będziesz doradzałpowiem dosadniej: Co ty k*rwa pedał jesteś?!
każdy ma swoj gust i nikt Ci o kolorach nie bedzie doradzał.
-
- Kontakt:
Dylemat roku ... Mamy Ci powiedzieć co się nam podoba ? Czerwony z niebieskim jest bleee,a dużo niebieskiego też jest bleee 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

A owszem, bywały, ale z jakimiś wizualizacjami, miały sens. A to? Proszę Cię...gejekNS pisze: powiem dosadniej: Co ty k*rwa pedał jesteś?!
każdy ma swoj gust i nikt Ci o kolorach nie bedzie doradzał."
niejednokrotnie widziałem na tym forum tematy o kolorach, a ty uprzejmy kolego jak nie masz nic w temacie do powiedzenia to się nie udzielaj, bo nie po to temat zakładałem żeby od cb usłyszeć, że mi nie będziesz doradzał
A do niebieskich dodatków raw wygląda super.
ps. Lestat, mamy perełkę!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pedałem sam się nazwałeś, a ogrom Twojego problemu z doborem koloru tylko utwierdza nas w przekonaniu, że nie zrobiłeś tego przypadkowo. A jeśli Ci tu źle, a na BA lepiej to masz szczęście, nikt Cię tu na siłę trzymać nie będzie. Jeżeli dalej w ogóle nie łapiesz dlaczego ludziska z forum spinają się, to weź jeszcze kilka razy lepiej przemyśl czy Twoje pytanie było naprawdę warte zaśmiecania forum. Jak chcesz koniecznie zasięgnąć szerszej opinii na temat wyglądu swojego roweru, to może lepiej jakbyś zrobił to w dziale "Rowery", bo w końcu m.in. do tego został stworzony. Bo jak zaraz każdy zacznie pytać czy lepsza taka rama, czy sraka, to z forum zrobi się jeden totalny burdel...