ubezpieczenie
ubezpieczenie
Witam, wybieram się do Czech i na Słowację, ma ktoś pojęcie jakie ubezpieczenie od wypadków najlepiej wykupić (fajnie jak by to też obowiązywało w Polsce)?
Pzdr....
Pzdr....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: ubezpieczenie
Ja słyszałem tylko tyle, że euro26 ma super ceny, ale jak dojdzie co do czego to się możecie w tyłek pocałować próbując dostać odszkodowanie...
Znajomy dlugo sie z nimi bujał i bez znajomosci nie zapłaciliby mu za lepsza operacje zamiast wciskac gówno. Odradzam.Hemp pisze:Polecam ubezpiecznia w PZU. Tam maja najlepsze ceny i ubezpieczenia. Agent Tobie na pewno pomoze. Sam zawsze przed wyjazdem do Czech kupuje ubezpieczenie w PZU. Koszt kolo 35 zl na dwa dni z pakietem na sporty wysokiego ryzyka ;].
Gówno.brooce pisze:Jest jeszcze ISIC (ubezpieczyciel: compensa), 110zl ze sportami ex i oc
Panowie nie chodzi o to zeby bylo tanie ale zeby ubezpieczyciel byl znany z wyplacania bez problemow bo czasem trzeba szybko zaplacic albo miec powikłania. Pamietam, ze jakiemus typowi hestia bodajze kazala do nfz sie zglosic i olac prywatne leczenie co z tego, ze nfz nie byl w stanie dobrze go poskladac...
Od siebie polecam Elvie na wyjazdy wszystkie. Bardzo wszystko wyplacają za leczenia, również za granica.
Odświeżę trochę temat. Właśnie kończy mi się euro 26 i tak się
zastanawiam czy istnieje jakaś alternatywa dla tego ubezpieczenia?
Widziałem, że tutaj i w innym temacie Spaced poleca Elvie,
Jednak szczerze mówiąc może na wyjazd weekendowy się opłaca ale np.
przy 10 dniach robi się koszt w okolicach 200zł z tego co widziałem.
Może polecacie jeszcze jakiś ubezpieczycieli?
zastanawiam czy istnieje jakaś alternatywa dla tego ubezpieczenia?
Widziałem, że tutaj i w innym temacie Spaced poleca Elvie,
Jednak szczerze mówiąc może na wyjazd weekendowy się opłaca ale np.
przy 10 dniach robi się koszt w okolicach 200zł z tego co widziałem.
Może polecacie jeszcze jakiś ubezpieczycieli?
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/