Witam,
Poszukuje amorka na przód. Zastanawiam się nad takimi modelami:
-Marzocchi 66sl '06
-Marzocchi 888 vf '05
-Marzocchi Junior T
Znacie może jakieś mankamenty tych amorków? a może o coś warto zapytać sprzedającego?
Amorek będzie używany do DH/FR. Lekkie dropy, luźne jazdki- bez szaleństw chcę ćwiczyć technikę. Będzie w ramie DC Amstaff (na 70%), w zime planuje kupić BH.
Tak wiec pytanie do was. Co byście osobiście wybrali z podanych amorków!
Edit: Myślę jeszcze nad Pike, ale ciężko go dostać.
Pozdrawiam.
Co polecacie na poczatek!
Z tych trzech to 66sl bym brał.
A jak ma być tanio to Juniora.
Pike to wg mnie będzie drogi bo w Polsce jest często niepoprawnie używany. To jest lekki amor AM a dzieci katują to w dircie(bo można opuścić na 95 wersje uturn). Poza tym bardzo często są zajechane. Ale zadbany pike będzie niezłym amorem do lekkiej jazdy bez olbrzymiego latania czy rotacji.
Ale z kolei jeśli chcesz kupić BH to pike nie jest dobrym wyborem bo jest za niski. 66 minimum wg mnie.
A jak ma być tanio to Juniora.
Pike to wg mnie będzie drogi bo w Polsce jest często niepoprawnie używany. To jest lekki amor AM a dzieci katują to w dircie(bo można opuścić na 95 wersje uturn). Poza tym bardzo często są zajechane. Ale zadbany pike będzie niezłym amorem do lekkiej jazdy bez olbrzymiego latania czy rotacji.
Ale z kolei jeśli chcesz kupić BH to pike nie jest dobrym wyborem bo jest za niski. 66 minimum wg mnie.
-
- Kontakt: