To już pisałem w moim pierwszym poście w tym temacie, potem znów to ktoś powtórzył więc już to pominąłemGgG pisze:ale wtedy był zamknięty najazd

Zawodnicy są wypuszczani co 30 sekund, więc w jednym momencie na trasie znajduje się więcej niż 3/4 zawodników a to, że w eliminacjach ktoś kogoś dogonił i ktoś go przyblokował to dosyć częsty przypadek. Mnie natomiast w niedzielnych zawodach przyblokował kolega który jechał przede mną we finale... i na tym się moje finałowe zmagania skończyłypietryna pisze:Jak to w ogóle jest że jedzie więcej jak jedna osoba po trasie...
Fizycznie nie dałoby się tego przeprowadzić inaczej. Licząc średni 2:30 min na przejazd i 350 zawodników w eliminacjach to trwałyby one 14 godzin jeżeli puszczaliby zawodnika po dojeździe poprzedzającego do mety. Można by coś kombinować gdyby zawody były dwudniowe, eliminacje w sobotę, a finały w niedzielę.pietryna pisze:Jak to w ogóle jest że jedzie więcej jak jedna osoba po trasie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość