Piasta na tył - co polecacie?
Piasta na tył - co polecacie?
Interesuje mnie zakup piasty na tył do DH/FR na 32 szprychy. Oczywiście na maszynach (pytanie czy 2 czy 4).
Mam zamiar przeznaczyć na ten cel tak mw do 150 zł.
Co polecacie bo widzę na Allegro sporo Novateców w tym przedziale cenowym.
Mam zamiar przeznaczyć na ten cel tak mw do 150 zł.
Co polecacie bo widzę na Allegro sporo Novateców w tym przedziale cenowym.
-
- Kontakt:
Ja również przyłączę się do pytania. Szukam nowej piasty do 200 zł. Warto się pchać przy takim budżecie w 4 łożyska ? Przed chwilą rozwaliłem joytecha i muszę dokonać szybkiego zakupu.
Najważniejsze: Na razie mam draga, do którego wchodzi 135x10. Jest możliwość kupna piasty o większej ośce, np. 12 mm (dla zwiększenia wytrzymałości i możliwości rozbudowy przyszłego fulla) ? Istnieją jakieś redukcje czy adaptery, żeby piasta bezpiecznie podziałała jeszcze 2 sezony, a potem przeskoczyła do fulla, gdzie 12 mm nie będzie problemem ?
Najważniejsze: Na razie mam draga, do którego wchodzi 135x10. Jest możliwość kupna piasty o większej ośce, np. 12 mm (dla zwiększenia wytrzymałości i możliwości rozbudowy przyszłego fulla) ? Istnieją jakieś redukcje czy adaptery, żeby piasta bezpiecznie podziałała jeszcze 2 sezony, a potem przeskoczyła do fulla, gdzie 12 mm nie będzie problemem ?