Składanie roweru HT - pomoc przy wyborze ramy
czyli podsumowując :
hornet - może pęknąć przy amorze 170mm i mojej wadze 80kg
surge - za długi, drogi, niemiło mi się jeździło
bitch - ciężko wyrwać tą starą ramę w dobrym stanie, poziome haki i piasta na szybkozamykacz to nie jest dobre połączenie :/
zumbi voodoo - chyba zwycięzca jak dla mnie ale gdzie to kupić bo na allegro jest tyko zumbi voodoo street i jeszcze żeby cena nie była z kosmosu jak na ramę sztywniaka
duncon cocker - jak z zumbi nie wyjdzie to cocker też bardzo fajna rama o ile będzie w normalnych pieniądzach, może wiecie gdzie to można kupić po upadku duncona albo do kogo pisać bo pewnie kilka ram jeszcze zostało ?
duncon pitbull - chodzi o ten najnowszy rocznik, też ramka fajna, jak by z cockerem i zumbi nie wyszło ale jak wyżej do kogo pisać o nią ?
hornet - może pęknąć przy amorze 170mm i mojej wadze 80kg
surge - za długi, drogi, niemiło mi się jeździło
bitch - ciężko wyrwać tą starą ramę w dobrym stanie, poziome haki i piasta na szybkozamykacz to nie jest dobre połączenie :/
zumbi voodoo - chyba zwycięzca jak dla mnie ale gdzie to kupić bo na allegro jest tyko zumbi voodoo street i jeszcze żeby cena nie była z kosmosu jak na ramę sztywniaka
duncon cocker - jak z zumbi nie wyjdzie to cocker też bardzo fajna rama o ile będzie w normalnych pieniądzach, może wiecie gdzie to można kupić po upadku duncona albo do kogo pisać bo pewnie kilka ram jeszcze zostało ?
duncon pitbull - chodzi o ten najnowszy rocznik, też ramka fajna, jak by z cockerem i zumbi nie wyszło ale jak wyżej do kogo pisać o nią ?
-
- Kontakt:
Pozwolisz, że też się odniosęKebab77 pisze:czyli podsumowując :

Na pewno mocniejsza niż Pitbull i Voodoo.Kebab77 pisze:hornet - może pęknąć przy amorze 170mm i mojej wadze 80kg
Ok, preferencje. Ale w porównaniu z dalszymi ramami na pewno jest długi?Kebab77 pisze:surge - za długi, drogi, niemiło mi się jeździło
Da się. Ziomkom trzyma.Kebab77 pisze:bitch - ciężko wyrwać tą starą ramę w dobrym stanie, poziome haki i piasta na szybkozamykacz to nie jest dobre połączenie :/
Hahaha, bez komentarza.Kebab77 pisze:zumbi voodoo - chyba zwycięzca jak dla mnie ale gdzie to kupić bo na allegro jest tyko zumbi voodoo street i jeszcze żeby cena nie była z kosmosu jak na ramę sztywniaka
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=58617
Idź Pan w ch*j z tą firmą.

Ciężka, overkillowa rama. Poza tym nie jest dłuższa niż Surge?Kebab77 pisze:duncon cocker - jak z zumbi nie wyjdzie to cocker też bardzo fajna rama o ile będzie w normalnych pieniądzach, może wiecie gdzie to można kupić po upadku duncona albo do kogo pisać bo pewnie kilka ram jeszcze zostało ?
To już lepiej Dragstara.Kebab77 pisze:duncon pitbull - chodzi o ten najnowszy rocznik, też ramka fajna, jak by z cockerem i zumbi nie wyszło ale jak wyżej do kogo pisać o nią ?
o kurczę nie wiedziałem tego o Zumbi, myslałem, że to dobra firma i taka troszkę dla elity ciężko dostępna dla zwykłych ludzi nie jak dartmoor czy ns"zumbi voodoo - chyba zwycięzca jak dla mnie ale gdzie to kupić bo na allegro jest tyko zumbi voodoo street i jeszcze żeby cena nie była z kosmosu jak na ramę sztywniaka"
Hahaha, bez komentarza.
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=58617
Idź Pan w ch*j z tą firmą.
kolega ma cocka i jest króciutki, duzo krótszy niż surge, wydaje mi się że w cockerze się to nie zmieniło"duncon cocker - jak z zumbi nie wyjdzie to cocker też bardzo fajna rama o ile będzie w normalnych pieniądzach, może wiecie gdzie to można kupić po upadku duncona albo do kogo pisać bo pewnie kilka ram jeszcze zostało ?"
Ciężka, overkillowa rama. Poza tym nie jest dłuższa niż Surge?
"bitch - ciężko wyrwać tą starą ramę w dobrym stanie, poziome haki i piasta na szybkozamykacz to nie jest dobre połączenie :/"
Da się. Ziomkom trzyma.
bedę chyba Bitcha szukał, jaki rocznik najlepszy ? czy rocznik 08 nie jest już pod Fr tylko bardziej dirtowy ?
-
- Kontakt:
No widzisz, Dart czy NS są dla niej nieosiągalne. firma krzak, nawet nie patrz w tamtą stronę.Kebab77 pisze:o kurczę nie wiedziałem tego o Zumbi, myslałem, że to dobra firma i taka troszkę dla elity ciężko dostępna dla zwykłych ludzi nie jak dartmoor czy ns
2006, 2007 Bitch. 2005 też jest spoko, ale jeszcze cięższy.
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=58617 - To nie jedyne Zumbi jakie pynkło u nas na Zagłębiu 

"Człowieku, przecież wiesz że jesteś w stanie załatwić wszystko tak jak załatwiasz bakanie"