freeride w sobote (16.10.2004)

qbator
Kontakt:

freeride w sobote (16.10.2004)

Post autor: qbator »

Proponoje maly frirajdzik w sobote w wawie oczywiscie jak by byla pogoda taka jak dzis np.......co Wy na to?? np o 12 pod zygmuntem????
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
GONZO
Kontakt:

Post autor: GONZO »

to sie pofreeridujecie na starym jak nigdy. Standardowo Browar pod kolumna i rozjazd. To dopiero klima
Pimp My Bride
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Poprosze jakis plan imprezy bo nie wiem gdzie w Wawie można frirajdować :P
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no wlasnie gdzie mozna freeride'owac ?
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
qbator
Kontakt:

hmmm....widze,ze geeralnie dosyc sceptyczne podejscie.....Gonzo szczegolnie widze ze masz jakies niezapomniane przejscia pod kolumna zygmunta skoro to miejsce kojarzy Ci sie tylko z piwem....a reszta szanownych panow chyba nie do konca rozumie pojecie freeride.....jak sama nazwa wskazuje jest to jazda po wszystkim i wszedzie na kazdym rowerze albo nie rowerze....ok....ja nie chce organizowac masy krytycznej v.freeride tylko po prostu spotkac sie i posmigac po miescie (agrykola,stare miasto,brudno itp.)...zresztą zapytajcie się kolegi Gonza...przeciez to on wie gdzie sie jeździ a nie pije piwo....narrkka
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

qbator ty sie nie znasz !! nie mozna freeride'owac na mongoosie heheh

nie mozna jest to niemozliwe!! a wogole to w wawie nigdzie nie mozna freeridowac!! no nie znasz sie hehhe

jak sobie rower sprawie to moze moze :D
www.hcfr.pl !!
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

'po prostu spotkac sie i posmigac po miescie (agrykola,stare miasto,brudno itp'

No to takie spotkanie połączone z jazdą ogólnie znane jest pod pojęciem lans ustawki : ) Freeride to taka dyscyplina. Użyte przez Ciebie określenie spowodowało zmylenie odbiorców. Nie lepiej było napisać 'spotkac sie i pojeździć po Wawie' ? Pozdro
qbator
Kontakt:

bzp powiem Ci, ze nie rozumiem Ciebie....chyba Cie cos trapi:).....ja nie znam takiego pojecia jak lans......bo wychodze na bajk jezdzic a nie sie pokazac....wiem nie wpieprzaj mi tu kitu:D!!!! ps. jakbym chcial spotkac sie pojezdzic po wawie to bym kupil sobie rower do XC.......pojezdzic po wawie to znaczy kolego drogi zaliczyc kilka miejsc w celu "POLATANIA"....powtarzam specjalnie dla Ciebie..."POLATANIA" nie "POLANSOWANIA SIE".....
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

lans ustawka?? no oc ty z qbatorem nie da sie lansowac on ma taki r...j :P hehhe no co ty w wawie jest super kilka miejsc do freeride'u!!
www.hcfr.pl !!
qbator
Kontakt:

ekhem.....uroczyscie oglaszam,ze Kr....Bkillah jest ekhem.......no coz.....taaak.....troszkę ma twarz przekapiszonowaną i ciągle mi dokucza bo ma komplexy:))) tylko sie nie obraź........:D
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

[--jesli bedzie sie wam chcialo ruszyc na ursynow--to moge wam pokazac kilka fajnych miejsc...sa dirty ,dropy --itp, male i duze...skarpa wislana,ponizej sggw ---bedzie tam kilka osob.....
ODPOWIEDZ