[Zabrze]Znaleziono rower!
-
- Kontakt:
[Zabrze]Znaleziono rower!
W nocy, około 24, znalazłem rower w okolicy stadionu górnika. Nie mam pojęcia skąd się tam wziął, ale leżał sobie w ciemnicy. Ciemna rama, biały mostek, dwupółkowy amortyzator. Właściciel proszony o kontakt znalezionorower1@o2.pl i najlepiej niech od razu poda szczegóły co do sprzętu w tym rowerze, żeby uniknąć niepotrzebnego spamu. Jeśli nie znajdzie się właściciel w najbliższym czasie (zastanawiam się czy do wieczora czy do jutra), rower trafi na komendę policji na 3-go maja.
-
- Kontakt:
Info wisi na naszym fanpejdżu , jeśli możecie to udostępniajcie a nóż widelec dojdzie do niego wiadomość pocztą pantoflową , że tak to nazwę
http://www.facebook.com/WpkiwRiders/pos ... ed_comment
Nie każdy w końcu ma konto na Dh-zone
btw. Rower zaginął i nikt go nie szuka

http://www.facebook.com/WpkiwRiders/pos ... ed_comment
Nie każdy w końcu ma konto na Dh-zone

btw. Rower zaginął i nikt go nie szuka

-
- Kontakt:
Też jest to dla mnie zastanawiające
Oddałem go, żeby jednoznacznie podkreślić jaki miałem cel w przywłaszczaniu go, na komisariat policji przy ul. 3-go Maja w Zabrzu. Co ciekawe, rower znalazłem koło północy, oddałem go na policję ok 18-19, a nie mieli żadnego zgłoszenia. Także aż przez chwilę pomyślałem, że właśnie pozbyłem się prezentu od kogoś
Do czego to doszło, że znalazca, nie dość że z własnej woli pozbywa się "łupu", to jeszcze bardziej się interesuje niż właściciel 

Re: [Zabrze]Znaleziono rower!
Chyba, że właściciel jeszcze trzeźwieje? ;>
-
- Kontakt:
Boogie może i tu mam wielu świadków, ale przemyślałem sprawę i stwierdziłem, że jeśli właścicielowi coś się stało, a ja go nie widziałem(bo też po paru piwach byłem) to lepiej nie być w posiadaniu rzeczy z miejsca zdarzenia.
Wiadomość sprzed paru minut: zadzwonił do mnie chyba właściciel, powiedziałem mu gdzie jest, usłyszałem tylko "dziękuję, do widzenia" i się rozłączył
także temat raczej zamknięty.
Wiadomość sprzed paru minut: zadzwonił do mnie chyba właściciel, powiedziałem mu gdzie jest, usłyszałem tylko "dziękuję, do widzenia" i się rozłączył

Re: [Zabrze]Znaleziono rower!
Ja proponuje nie ujawniać informacji takich, dopiero kiedy będzie pewne, że rower trafił do właściciela.
-
- Kontakt:
Rower został wydany, rozmawiałem z właścicielem i jego wersja potwierdza moje przypuszczenia
Skąd on się wziął u mnie to dalej nie możemy dojść z właścicielem :P dla ciekawskich: http://i.imgur.com/gVurh.jpg
Także pozdrawiam wszystkich, cieszę się że mogłem pomóc i szerokiej drogi!

Także pozdrawiam wszystkich, cieszę się że mogłem pomóc i szerokiej drogi!