Problem z wyciekiem oleju Marzocchi 888 vf
-
- Kontakt:
Problem z wyciekiem oleju Marzocchi 888 vf
witam, mam problem z dosc duzym wyciekiem oleju na lewej ladze - olej pokazal sie na gornej ladze wyglada ze cieknie spod uszczelki (zgarniacza) kurzowego czy jak tam zwal (dalem zdjecie) co mam wymienic owy zgarniacz czy uszczelki "o"ringi w srodku?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeżeli zaczął nagle mocno cieknąć to jest spora szansa, że masz coś pod uszczelką.
Rozbierz amora i porządnie wyczyść uczelki olejowe, zdejmij z nich wszystko i nasmaruj wazeliną techniczną.
Ja już kupiłam 3 amory co tak strasznie niby ciekły (66rc, 66rv i 888vf) i każdy z nich po wyczyszczeni uszczelek nagle przestał cieknąc.
Nie wspominając o tym, że może to uchronić twojego amora przed nieszczęśliwym wytarciem...
Rozbierz amora i porządnie wyczyść uczelki olejowe, zdejmij z nich wszystko i nasmaruj wazeliną techniczną.
Ja już kupiłam 3 amory co tak strasznie niby ciekły (66rc, 66rv i 888vf) i każdy z nich po wyczyszczeni uszczelek nagle przestał cieknąc.
Nie wspominając o tym, że może to uchronić twojego amora przed nieszczęśliwym wytarciem...
-
- Kontakt:
eaeaaeaeaea.. kurde co ja miałem napisać ! ja sie ciesze płeć piękna buraka też może zagiąć tak technicznymi pojęciami.... ( bez urazy do userow ) lecz koleżankę muszę uświadomić ze czyszczenie to powód do dumy na krotką mete,... jest instrukcja nikt jej tak od widzi misie nie wymyślił.. prowadzono a tym testy kilku dniowe w warunkach extremalnych ! mogę zapewnić !:) wiec smarowanie czy czyszczenie uszczelek jest good jak ktoś nie używa asysty powietrznej i rzadkiego serwisuFonika pisze:Jeżeli zaczął nagle mocno cieknąć to jest spora szansa, że masz coś pod uszczelką.

rowerek PB Spider Suspensions boss!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/uszczelniacze-p-zaw-a ... 90417.html
to kupilem mam nadzieje ze bedzie dobre tylko ktora strona na dol?
to kupilem mam nadzieje ze bedzie dobre tylko ktora strona na dol?