ZAWODY DH NA PÓŁNOCY POLSKI
ZAWODY DH NA PÓŁNOCY POLSKI
Cześć, mam pytanie czy ktoś się orientuje czy na północy polski odbywają się czy są w planach jakieś zawody? Nie stać mnie aby jechać w góry na zawody, a sam jestem ze Słupska. Interesuje mnie północ polski najdalej to Poznań, Bydgoszcz, Warszawa. Pozdrawiam 

Olsztyn: co roku odbywają się zawody 4x(Kieźliny), dual dirt i dh (Wąwóz) ale z tego co mi wiadomo dh przebudowa trasy jest więc nieciekawie
Poznań: 4x Cytadela ale nie wiem nic więcej kiedyś superliga tam była
Trójmiasto: na 4x były w zeszłym roku zawody + dużo miejsc fr podobno mają sam się w następnym tygodniu wybieram
Białystok: fajne trasy często w miarę jestem polecam dobry progres wpada na Pietraszach + fajne zjazdy i trasy w Supraślu
Warszawa: 4x kazoora
No i w twoim rodzinnym mieście z tego co mi wiadomo są co roku lokalne zawody
Kiedyś jeszcze były zawody w Elblągu na bażantarni ale tam też mało osób jeździ i nie ma chyba większych tras a szkoda.
Poznań: 4x Cytadela ale nie wiem nic więcej kiedyś superliga tam była
Trójmiasto: na 4x były w zeszłym roku zawody + dużo miejsc fr podobno mają sam się w następnym tygodniu wybieram
Białystok: fajne trasy często w miarę jestem polecam dobry progres wpada na Pietraszach + fajne zjazdy i trasy w Supraślu
Warszawa: 4x kazoora
No i w twoim rodzinnym mieście z tego co mi wiadomo są co roku lokalne zawody

Kiedyś jeszcze były zawody w Elblągu na bażantarni ale tam też mało osób jeździ i nie ma chyba większych tras a szkoda.
Co do Elbląga niech się nikt nie zdziwi gdyż kroimy coś na większą skalę ; p
Trasa jest ciągle w budowie jednakże na koniec sezonu planujemy otwarcie. Po bieżące info zapraszam na profil https://www.facebook.com/DopamineBikeTeam
Trasa jest ciągle w budowie jednakże na koniec sezonu planujemy otwarcie. Po bieżące info zapraszam na profil https://www.facebook.com/DopamineBikeTeam